presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Elverum, Hamar, Brumunddal og Stange 2420 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Circle K Elverum samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Norge. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Hedmark kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Skarnes. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Hedmark ligger i snitt på 601 000 kroner. Dette er nesten fire prosent mer enn hva ledere i Oppland tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Om lag hver fjerde innbygger på Østlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av ti synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 15 000 Hedmark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Hedmark og Oppland oppgir nesten ni av ti at de kildesorterer metallemballasje, den høyeste andelen i landet.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Hedmark samlet inn mer enn en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Nesten 100 år etter at han ble født er Torbjørn Bekken fra Elverum nominert til prisen Årets produkt under Innovasjonskraft 2018, for en stol han designet for 58 år siden.
Teknisk løsning ZEVS AS