presseticker

Skip to main content

Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 10 000 Sogn og Fjordane-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Selskapet Independence Gear mottar 370 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å videreutvikle det hygieniske multiverktøyet til Tord Are Meisterplass fra Sogndal.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Sogn og Fjordane. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Årslønnen til en leder i Sogn og Fjordane ligger i snitt på 709 000 kroner. Dette er nesten sju prosent lavere enn en gjennomsnittlig lederlønn i Hordaland, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Hele tre av ti innbygger på Vestlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av åtte synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Circle K Sogndal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Sogn og Fjordane. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Sogn og Fjordane kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Førde. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane samlet inn mer enn 160 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Designer Øystein Austad fra Leikanger er sterkt representert når Norge skal vises fram på en av verdens fremste designmesser neste uke.
Teknisk løsning ZEVS AS