presseticker

Skip to main content

Hele tre av fem bileiere på Vestlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Eid, Skei, Florø og Sogndal for å gi råd om tryggere påskeutfart.
I 2018 reddet kunder ved Circle K Florø 212 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere stasjoner i Sogn og Fjordane i kampen mot matsvinn.
Oslo: Selskapet Independence Gear mottar 370 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å videreutvikle det hygieniske multiverktøyet til Tord Are Meisterplass fra Sogndal.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Sogn og Fjordane. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Oslo: Flere enn to av fem ledere og mellomledere i Sogn og Fjordane mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Det er likevel færre enn i resten av Norge, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 10 000 Sogn og Fjordane-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Sogndal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Sogn og Fjordane. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Sogn og Fjordane kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Førde. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane samlet inn mer enn 160 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Teknisk løsning ZEVS AS