presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K Florø 212 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere stasjoner i Sogn og Fjordane i kampen mot matsvinn.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 10 000 Sogn og Fjordane-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Circle K Sogndal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Sogn og Fjordane. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Sogn og Fjordane kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Førde. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Sogn og Fjordane samlet inn mer enn 160 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Vestlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: Selskapet Independence Gear mottar 370 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å videreutvikle det hygieniske multiverktøyet til Tord Are Meisterplass fra Sogndal.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Sogn og Fjordane. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.
Årslønnen til en leder i Sogn og Fjordane ligger i snitt på 709 000 kroner. Dette er nesten sju prosent lavere enn en gjennomsnittlig lederlønn i Hordaland, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Hele tre av ti innbygger på Vestlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av åtte synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Teknisk løsning ZEVS AS