presseticker

Skip to main content

Kakao og kaffe mocca står sterkt på Sørlandet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære mer enn 16 000 Vest-Agder-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Sørlandet oppgir nesten fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vest-Agder samlet inn mer enn 100 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Agder. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Oslo: Nesten tre av ti innbygger på Sørlandet tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av fem synes returordningen er et passende sted for tomme malingsspann.
Circle K Flekkefjord samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Vest-Agder. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Vest-Agder kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Sira. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Vest-Agder ligger i snitt på 644 000 kroner. Dette er om lag ni prosent mer enn hva ledere i Aust-Agder tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Har ikke tid. Mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Sørlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Hele 91 prosent av sørlendinger – den høyeste andelen i landet – tror brukt plastemballasje er et større miljøproblem enn matsvinn. Fasiten viser noe helt annet.
Teknisk løsning ZEVS AS