presseticker

Skip to main content

Hele tre av fem bileiere på Sørlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Arendal og Tvedestrand for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Ida Jeanine Breimyr Brovig fra Lillesand blitt håndplukket til årets kull.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 10 000 Aust-Agder-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Sørlandet oppgir nesten fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Aust-Agder samlet inn nesten 150 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Halvparten av ledere og mellomledere i Aust-Agder mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Kakao og kaffe mocca står sterkt på Sørlandet, men den svarte kaffen er likevel favoritten hos de fleste.
Circle K Kjerlingland på Lillesand samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Aust-Agder. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Aust-Agder kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Grimstad. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Aust-Agder ligger i snitt på 592 000 kroner. Dette er om lag ni prosent mindre enn hva ledere i Vest-Agder tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Teknisk løsning ZEVS AS