presseticker

Skip to main content

Bare noen måneder etter at de har kommet i gang med bærekraftig produksjon av designmøbler i Innlandet, er Lunnheim på plass i New York sammen med landets fremste designbedrifter for å vise seg fram på gigantmessen ICFF.
De har bygget et solid og varig kontorbygg som kan plukkes fra hverandre og brukes igjen. Nå mottar HasleTre DOGA-merket for design og arkitektur.  
De vil hjelpe eiendomsbransjen med å kutte i klimautslippene. Nå får Varig Technologies 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Han vil bruke digitale sentralbankpenger for å stimulere til bærekraftige valg. Nå er prosjektet til Glenn Sæstad nominert til DOGA Hedersmerket.
Med brukerne på laget har Fiken gjort det vriene bedriftsregnskapet enkelt. Nå hedres de med DOGA-merket for design og arkitektur.
Han har bidratt sterkt til å revitalisere tekstilindustrien og gjøre norsk ull populært igjen. Nå får Arnstein Digernes (78) Carsten-statuetten.
Movu har utviklet en kul og praktisk trehjuling som kan skape et nytt marked innen gåstøtte. Justify har designet en disruptiv juridisk tjeneste på nett. Begge prises når DOGA nå kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Ved hjelp av digitale sentralbankpenger kan nordmenn bli langt mer bærekraftige forbrukere, mener Glenn Sæstad. Nå får han det høythengende DOGA Hedersmerket.
Ved å koble klima- og miljøhensyn til en ny form for penger, vil han gi offentlig sektor et kraftig verktøy for å nå FNs bærekraftmål. Nå belønnes Glenn Sæstad med DOGA-merket nykommer.  
En termobag som redder nedkjølte pasienter. Et verktøy som hjelper myndighetene med smittesporing. En forenklet og forbedret snøsag. Et program som gir gründere økonomikontroll. En håndvekt som gjør treningen enklere og tryggere. Disse fem gründerprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
Regnskap. Bilag. Søknader. Dokumentasjon. Det er ikke enkelt å starte bedrift i Norge. Nå hedres Folio, Tight og Heydays med DOGA-merket for design og arkitektur for å gjøre gründerlivet veldig mye enklere.
Teknisk løsning ZEVS AS