presseticker

Skip to main content

DOGA Hedersmerket:
Ved hjelp av digitale sentralbankpenger kan nordmenn bli langt mer bærekraftige forbrukere, mener Glenn Sæstad. Nå får han det høythengende DOGA Hedersmerket.
Han vil bruke digitale sentralbankpenger for å stimulere til bærekraftige valg. Nå er prosjektet til Glenn Sæstad nominert til DOGA Hedersmerket.
Med brukerne på laget har Fiken gjort det vriene bedriftsregnskapet enkelt. Nå hedres de med DOGA-merket for design og arkitektur.
Han har bidratt sterkt til å revitalisere tekstilindustrien og gjøre norsk ull populært igjen. Nå får Arnstein Digernes (78) Carsten-statuetten.
Nyskapende konsertstrømming, viktig gründerhjelp, smarte møter og ekstrem bagasje. Disse fire oppstartsselskapene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
Oslo: Fra smartere hytteliv til kreative møtehologrammer. DOGA deler nå ut mer enn fire millioner kroner i innovasjonsstøtte til oppstartsbedrifter over hele landet.
Ved å koble klima- og miljøhensyn til en ny form for penger, vil han gi offentlig sektor et kraftig verktøy for å nå FNs bærekraftmål. Nå belønnes Glenn Sæstad med DOGA-merket nykommer.  
En termobag som redder nedkjølte pasienter. Et verktøy som hjelper myndighetene med smittesporing. En forenklet og forbedret snøsag. Et program som gir gründere økonomikontroll. En håndvekt som gjør treningen enklere og tryggere. Disse fem gründerprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
Regnskap. Bilag. Søknader. Dokumentasjon. Det er ikke enkelt å starte bedrift i Norge. Nå hedres Folio, Tight og Heydays med DOGA-merket for design og arkitektur for å gjøre gründerlivet veldig mye enklere.
De ønsker å slanke klesbransjens varelagre ved å få kunder til å kjøpe varen før den er produsert. Nå mottar SERAC 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Med polyesterfiber som råvare selger Mittet sine produkter i en myriade av markeder og land. Nå leverer 75-åringen sine beste økonomiske resultater noen sinne.
Teknisk løsning ZEVS AS