presseticker

Skip to main content

Wattn har fått en bærekraftstrategi som gir det nyetablerte selskapet tydelighet i et konkurransepreget kraftmarked. Aker BP har innført et styringssystem som er brukervennlig – og som brukes.
Sopra Steria har kvalifisert seg til Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization med utelukkende norske referanseprosjekter.
Virtuell virkelighet skal hjelpe oss med å begrense skader fra ekstremvær på en mest mulig bærekraftig måte.
ServiceNow gir årlig anerkjennelse til de aller fremste spydspissene blant deres partnere. Fredag gikk Sopra Steria av med den gjeve prisen for 2022 ServiceNow EMEA App Development Platform Partner of the Year.
En skyplattform som gjør maritim simulatortrening tilgjengelig overalt. Et intelligent møteromskamera. Innovativ konsertstrømming, hjelpsomme gründertjenester og Norges første Instagram-roman. Disse fem teknologiprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
En brukervennlig og sømløs app kan motivere flere til å gi blod. Nå hedres Adelin Gashi og Kevin Ehrenberg med DOGA-merket nykommer.
Digitalisering og bærekraft er to megatrender. Når det anerkjente klimabyrået Footprint og Sopra Steria nå slår seg sammen, har de som ambisjon om å bli ledende i Norge på bærekraftrådgivning.
Sopra Steria har blitt tildelt en høythengende partnerstatus fra VMware for evnen til å levere lukkede, nasjonale skyløsninger. Konsulentselskapet er med dette en av ytterst få som kan levere både kommersielle, private og nasjonale skyløsninger.
Sammen med PwC har Sopra Steria vunnet en stor rammeavtale hos EU.
De har gjort simulatortrening rimeligere og mer tilgjengelig for studenter og sjøfolk over hele verden. Nå hedres Kongsberg Digital og EGGS Design med DOGA-merket for design og arkitektur.
De to konsulentkjempene Sopra Steria og Deloitte slår sammen sine muskler for å bli de foretrukne partnerne for norsk forsvarssektor.
Teknisk løsning ZEVS AS