presseticker

Skip to main content

Virtuell virkelighet skal hjelpe oss med å begrense skader fra ekstremvær på en mest mulig bærekraftig måte.
Sopra Steria har blitt tildelt en høythengende partnerstatus fra VMware for evnen til å levere lukkede, nasjonale skyløsninger. Konsulentselskapet er med dette en av ytterst få som kan levere både kommersielle, private og nasjonale skyløsninger.
Sammen med PwC har Sopra Steria vunnet en stor rammeavtale hos EU.
De har gjort simulatortrening rimeligere og mer tilgjengelig for studenter og sjøfolk over hele verden. Nå hedres Kongsberg Digital og EGGS Design med DOGA-merket for design og arkitektur.
De to konsulentkjempene Sopra Steria og Deloitte slår sammen sine muskler for å bli de foretrukne partnerne for norsk forsvarssektor.
Sopra Steria FAST har mer enn tidoblet sine produktteam-as-a-service til Vipps.
ServiceNow gir årlig anerkjennelse til de aller fremste spydspissene blant deres partnere. Fredag gikk Sopra Steria av med den gjeve prisen for 2022 ServiceNow EMEA App Development Platform Partner of the Year.
En skyplattform som gjør maritim simulatortrening tilgjengelig overalt. Et intelligent møteromskamera. Innovativ konsertstrømming, hjelpsomme gründertjenester og Norges første Instagram-roman. Disse fem teknologiprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
En brukervennlig og sømløs app kan motivere flere til å gi blod. Nå hedres Adelin Gashi og Kevin Ehrenberg med DOGA-merket nykommer.
Statens vegvesen vil bli smidigere, mer effektive og levere bedre tjenester til bilister og næringslivet. Derfor har de valgt Sopra Steria til å bistå i deres videre digitaliseringsreise.
Oppstartsselskapet Fieldmade og konsulentselskapet Sopra Steria utvikler og lager pilot på en løsning som lar deg 3D-printe en hvilken som helst reservedel - hvor enn du befinner deg.
Teknisk løsning ZEVS AS