presseticker

Skip to main content

Factiverse skal hjelpe elever med å avsløre falske nyheter. Conexus Norge vil gi lærerne mer tid til adaptiv læring. Nå mottar de to selskapene til sammen nesten én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Cohere XR skal bruke virtuell virkelighet for å gjøre oss mer kreative på hjemmekontoret. Christina Skreiberg og Hanna von Bergen vil gjøre hverdagen enklere for landets 300 000 frilansere. Nå mottar de til sammen om lag 650 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Med over 2000 medarbeidere på hjemmekontor og nesten 450 nyansatte i 2020, har Sopra Steria for femte år på rad blitt kåret til Norges beste arbeidsplass.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Moholt 50|50 i Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
Moholt 50|50 har blitt et nasjonalt og internasjonalt foregangsprosjekt når det kommer til hvordan fremtidens studentbyer skal bygges. Nå nomineres studentbyen til DOGA Hedersmerket.
Universum har nylig kåret Sopra Steria til Norges mest attraktive konsulentselskap for yrkesaktive teknologer – samt til årets klatrer blant arbeidstakere med ingeniørutdanning.
I 18 år har Circle K Norge sendt utvalgte stasjonsmedarbeidere gjennom sitt populære talentprogram. Nesten 7 av 10 av de som har fullført talentprogrammet jobber fremdeles i selskapet.
Oslo: Med over 2000 medarbeidere på hjemmekontor og nesten 450 nyansatte i 2020, har Sopra Steria for femte år på rad blitt kåret til Norges beste arbeidsplass.
To unge designere står bak en tjeneste som skal gjøre det lettere å velge videregående utdanning. Nå mottar de DOGA-merket nykommer.
Pandemi er ingen hindring. Takket være moderne digitale verktøy er den nye talentklassen til Circle K Norge allerede i gang med sitt utdanningsløp.
Talentprogrammet til Circle K Norge fortsetter å kverne ut lovende lederspirer. Her er årets avgangsklasse.
Teknisk løsning ZEVS AS