presseticker

Skip to main content

Virtuell virkelighet skal hjelpe oss med å begrense skader fra ekstremvær på en mest mulig bærekraftig måte.
For første gang er USA det største eksportmarkedet for norske møbler og interiør, etter en formidabel utvikling i fjor. Nå skal rekordmange norske produsenter innta Manhattan.
Iskremsesongen er i anmarsj. I løpet av året selger Circle K om lag én million softiser i Norge. Og ingen serverer flere enn Helén Windsvoll, Linda Carlsen og stasjonskollegene i Heddal i Telemark.
Sopra Sterias medarbeidere er fortsatt de mest fornøyde i Norge, viser den årlige undersøkelsen til Great Place to Work.
Torsdag, fredag og lørdag denne uken tropper NAF-ildsjeler opp på totalt 62 Circle K-stasjoner fra Alta i nord til Lindesnes i sør. De skal hjelpe og gi gode råd til alle som er ute på påskeveiene.
Sammen med PwC har Sopra Steria vunnet en stor rammeavtale hos EU.
Sopra Steria har blitt tildelt en høythengende partnerstatus fra VMware for evnen til å levere lukkede, nasjonale skyløsninger. Konsulentselskapet er med dette en av ytterst få som kan levere både kommersielle, private og nasjonale skyløsninger.
Konsulentselskapet Sopra Steria er kåret til Norges nest-mest attraktive arbeidsgiver i verdens største uavhengige HR-undersøkelse.
Ekteparet Kristine og Jostein Kristiansen har jobbet på Circle K Kvala i Haugesund i til sammen 44 år. Nå har de bare dager igjen av stasjonslivet, og 21. april står de bak kassen sammen for siste gang.
Hele 115 000 porsjoner med mat har blitt reddet ved landets Circle K-stasjoner i løpet av ett år. Viken og Rogaland er Norges fremste matredderfylker.
Konsertstrømming, smarte møter, ekstremkofferter og nasjonalstolthet på innerlomma. Nå hedres 13 innovative norske prosjekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS