presseticker

Skip to main content

En badstu laget på dugnad. En genial løsning for tomme batterier. Tilbakeføring av ødelagte landskaper. Gammel betong, ukurant ull og pøblete gran brukt på nye måter. Disse seks design- og arkitekturprosjektene mottar nå DOGA-merket nykommer.
I gamle dager traff du nesten bare menn på landets bensinstasjoner. Nå er det likestilling langs veien.
Et demonterbart kontorbygg, en gjenåpnet badeøy og et underjordisk bybanestopp er blant arkitekturprosjektene som mottar DOGA-merket for design og arkitektur.
Bærum kommune har med Carpe Diem bygget en demenslandsby på beboernes premisser. NRK har designet en fleksibel visuell profil som inkluderer hele folket. Nå deler de på den høythengende Innovasjonsprisen for inkluderende design fra DOGA.
En spektakulær tretoppvei, mangfoldige gratulasjonskort og et middelalderslott alle kan besøke. Disse er blant prosjektene som får hederlig omtale fra DOGAs innovasjonspris for inkluderende design.
Mjøsparken i Brumunddal, demenslandsbyen Carpe Diem i Bærum og Ruten bypark i Sandnes mottar hver sin pris når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Fra podkastrevolusjon til grønnere nødlys: Dette er designprosjektene som endrer og forbedrer samfunnet vårt. Nå belønnes de med DOGA-merket for design og arkitektur.
Ingen i Norge drikker mer kaffe på Circle K enn kundene ved disse to Bergen-stasjonene.
Vi er hyggelige og høflige mot butikkansatte, ifølge oss selv. Likevel melder annenhver medarbeider i Circle K om trakassering på jobb det siste året.
En digital advokat, en trikk for alle, en inkluderende grafisk profil og en tjeneste som reduserer skolefrafall er blant prosjektene som prises når DOGA kårer Norges mest inkluderende design og arkitektur.
Disse 11 stasjonsmedarbeiderne har fått plass i talentprogrammet til Circle K Norge i år. Nå skal de igjennom en krevende toårig lederutdanning.
Teknisk løsning ZEVS AS