presseticker

Skip to main content

I fem uker fremover skal kunder og ansatte ved 30 bensinstasjoner løpe og sykle 425 mil for kreftsaken.
St. Olavs Hospital har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i helsesektor.
Et sykehus som lar pasientene bli hjemme. En nyvinning som gir 113-operatørene øyne på stedet. Disse to offentlige helseprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
I høst har hundrevis av bensinstasjoner landet rundt samlet inn mer enn 1,2 millioner kroner til stiftelsen Aktiv mot kreft.
Ved hjelp av en app skal de som trenger og tilbyr hjelp finne hverandre. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
En løsning som mobiliserer pårørende. En vinterby som er trygg for eldre. En robotarm som gjør pasienten mer uavhengig. En måte å aktivisere personer med sterkt nedsatt motorisk kontroll. Disse fire helserelaterte prosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
Informasjon i sanntid kan gi bedre pasientopplevelser på legevakta, viser et nytt prosjekt. Nå belønnes tre unge designere med DOGA-merket nykommer.
Et sykehus som lar pasientene bli hjemme. En nyvinning som gir 113-operatørene øyne på stedet. Et smittesporingsverktøy som lar kommunene ta pandemikontroll. En termobag som redder nedkjølte pasienter. Disse fire livsviktige helseprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
En nyskapende norsk optiker vil finne en effektiv og rimelig metode for spesialtilpassing av briller til idrettsutøvere. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Desentraliserte blodprøver. Digital gruppebehandling for pasienter med lettere psykiatriske plager. En robotarm som gir bedre grep. Et verktøy som avslører ineffektive sykehussystemer. Disse fire helseteknologiprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Den ene vil hjelpe allergikere med å velge riktig i butikken. Den andre vil hjelpe utviklingshemmede med å komme i form. Nå mottar de to prosjektene støtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS