presseticker

Skip to main content

Mokasser har laget en fotskammel som nekter å skamme seg. Fora Form står bak en elegant kontorstol med skjulte kvaliteter. Volver Studios har skapt 13 kompromissløse tepper som omtolker designarven fra midten av forrige århundre. Nå får de tre selskapene utmerkelsen DOGA-merket.
Skanska og Entra har bygget en bro som binder sammen øst og vest i Oslo. Arkitektur- og designhøgskolen har gitt ut en bok som hyller den betongtunge etterkrigsarkitekturen. Nå vanker utmerkelsen DOGA-merket.
Designstudenten Gunnar Eidsvik Tvedt står bak en gjennomtenkt vippestol som kan bli en ny norsk møbelsuksess. Nå får han utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Oslo: IKEA mottar 600 000 kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) for å løfte varehusets smarte innredningsløsninger inn i hjemmene til folk flest.
Innovasjonsprosjekter som spenner mellom digitalisering og bærekraft til turisme, storbyutvikling og lokalavisjournalistikk er blant året mottakere av midler fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
De fleste urbane utviklingsprosjekter i Norge gjennomføres uten at beslutningstakerne bryr seg om innbyggernes behov og ønsker. En rekke pilotprosjekter gir likevel håp om at fremtidens byplanlegging blir mer inkluderende.
Ramona Salo Myrseth har skapt en kleskolleksjon som setter samisk kultur i en moderne og global kontekst. Øyvind Ruud står bak en tverrfaglig kleskolleksjon med hele 50 plagg. I dag mottar begge utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Et banebrytende Ruter-prosjekt integrerer gange i kollektivsatsingen. Et etterlengtet designløft gjør det enklere enn noen gang å bruke Altinn. I morgen kveld blir det klart hvem av dem som får Hedersmerket på DOGA-dagen 2019.
Oslo: Mange av nyskapingsprosjektene som får støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) i år har en bærekraftig profil.
To norske innovasjonsbedrifter skal sørge for at ingen barn går glipp av lek og læring. Nå tar de med seg sine nyvinninger til en av Europas viktigste designfestivaler.
Robotvikarer for syke barn. Terskelløse turistbåter. Undervannsdroner som lar deg utforske havbunnen fra sofakroken. På Innovation for All 2018 fikk de fremmøtte en smakebit av fremtidens inkluderende samfunn.
Teknisk løsning ZEVS AS