presseticker

Skip to main content

Museene i Akershus er blant mottakere av innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.  
Unge designere og arkitekter har funnet nye bruksområder for invaderende sitkagran, gammelt gruveland og ull fra villsau. Nå får de tre land- og skogbruksrelaterte prosjektene den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
NRK har gjennomført en storstilt oppdatering av sin visuelle identitet. Nomono har laget et bærbart podkaststudio som står foran sitt internasjonale gjennombrudd. Nå belønnes de med DOGA-merket for design og arkitektur.
De har designet en unik lysinstallasjon som lokker besøkende inn i det nye Tullinkvartalet i Oslo sentrum. Nå mottar Entra og Void DOGA-merket for design og arkitektur.
Kunstsilo i Kristiansand vil bruke designmetodikk for å tilpasse museumsbesøket ditt til dine behov og ønsker. Nå får de 570 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
De har designet et klesmerke som kombinerer samisk identitet med urban mote. Nå belønnes Live Moen Johannessen og Hanna Moen Reinsnes fra Alta med DOGA-merket nykommer.  
Den unge interiørarkitekten og møbeldesigneren utforsker stedsidentitet i møte med en stadig mer global verden – og har samtidig funnet ny bruk for ukurant ull fra villsau. Nå mottar Miriam Sleire den viktige prisen DOGA-merket nykommer.
De har designet et mobilt podkaststudio som er i ferd med å bli en ny norsk eksportsuksess. Nå belønnes oppstartsselskapet Nomono med DOGA-merket for design og arkitektur.
Med Smellet har NRK laget en viktig sak om radikalisering som er engasjerende og relevant for alle lesergrupper. Nå får prosjektet hederlig omtale fra DOGAs Innovasjonspris for inkluderende design.
De har bygget et rimelig og samlende hus for Oslos uavhengige teater- og kulturliv. Nå er Vega Scene nominert til DOGA Hedersmerket.
Et mangfoldig kulturhus bygget på budsjett. Et 230 år gammelt praktbygg som har fått tilbake fordums glans. Nå hedres Vega Scene og Festiviteten med DOGA-merket for design og arkitektur.
Teknisk løsning ZEVS AS