presseticker

Skip to main content

Nominert til DOGA Hedersmerket:
De har bygget et rimelig og samlende hus for Oslos uavhengige teater- og kulturliv. Nå er Vega Scene nominert til DOGA Hedersmerket.
De har designet et klesmerke som kombinerer samisk identitet med urban mote. Nå belønnes Live Moen Johannessen og Hanna Moen Reinsnes fra Alta med DOGA-merket nykommer.  
Når lyden og stemningen skifter på Kulturhuset i Bergen, endres også det visuelle uttrykket. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
En musikkfestival for de som må være hjemme. En konsertstrømmetjeneste som vil erobre verden. Disse to musikkprosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
De har utviklet en nyskapende strømmeplattform for konserter. Nå hedres VIERLIVE med DOGA-merket for design og arkitektur.
En ungdomsroman som fikk sitt eget liv på Instagram. En nyskapende strømmeplattform som senker betalingsterskelen for digitale konserter. Disse de to kulturprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et mangfoldig kulturhus bygget på budsjett. Et 230 år gammelt praktbygg som har fått tilbake fordums glans. Nå hedres Vega Scene og Festiviteten med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et norskutviklet produkt skal la barn oppdage musikk uten å bruke mobilskjerm. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Et museum der alle finner fram. Et bibliotek for alle. Gode festivalopplevelser for de som må være hjemme. En inkluderende norsk strømmetjeneste som vil erobre verden. Disse fire kulturprosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
Hva gjør du når du skal samle en håndfull verdenskjente mediepublikasjoner i et kjempestort hus? Du ber Snøhetta Design om hjelp til å finne frem. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
Stadig flere nordmenn strever med å få økonomien til å gå rundt, og i julen kan det være ekstra tungt. En norsk app har samlet 38 000 mennesker som trenger og tilbyr hjelp.
Teknisk løsning ZEVS AS