presseticker

Skip to main content

Et norskutviklet produkt skal la barn oppdage musikk uten å bruke mobilskjerm. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
En musikkfestival for de som må være hjemme. En konsertstrømmetjeneste som vil erobre verden. Disse to musikkprosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
De har utviklet en nyskapende strømmeplattform for konserter. Nå hedres VIERLIVE med DOGA-merket for design og arkitektur.
En ungdomsroman som fikk sitt eget liv på Instagram. En nyskapende strømmeplattform som senker betalingsterskelen for digitale konserter. Disse de to kulturprosjektene hedres nå med DOGA-merket for design og arkitektur.
MiA – Museene i Akershus vil nå ut til et yngre og mer mangfoldig publikum. Christina Skreiberg og Hanna von Bergen skal gjøre hverdagen enklere for kulturfrilansere. Nå mottar de til sammen nesten én million kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Deichmans nye hovedbibliotek i Bjørvika er en svært vellykket sammensmelting av innovativ arkitektur, funksjonell design og grønn byggeskikk. Nå nomineres signalbygget til DOGA Hedersmerket.
Et museum der alle finner fram. Et bibliotek for alle. Gode festivalopplevelser for de som må være hjemme. En inkluderende norsk strømmetjeneste som vil erobre verden. Disse fire kulturprosjektene mottar nå støtte fra DOGA.
Hva gjør du når du skal samle en håndfull verdenskjente mediepublikasjoner i et kjempestort hus? Du ber Snøhetta Design om hjelp til å finne frem. Nå hedres prosjektet med DOGA-merket for design og arkitektur.
Stadig flere nordmenn strever med å få økonomien til å gå rundt, og i julen kan det være ekstra tungt. En norsk app har samlet 38 000 mennesker som trenger og tilbyr hjelp.
Deichman Bjørvika har blitt en storstue for kultur og litteratur midt i Oslo. Nå mottar biblioteket DOGA-merket for design og arkitektur.
Bergans of Norway har laget en 100 prosent resirkulerbar, origamiinspirert ryggsekk av cellulose. Nå nomineres den tradisjonsrike bedriften til DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS