presseticker

Skip to main content

De ønsker å slanke varelagre og redusere overforbruk ved å få kleskunder til å kjøpe varen før den er produsert. Nå mottar SERAC 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Bekkelagsbadet er en grønn badeoase midt i et travelt havneområde. Bergans of Norway har laget en resirkulerbar ryggsekk av trefiber. Nå mottar de DOGA-merket for design og arkitektur
Economio har laget et brettspill lærer unge verdien av penger. Hepro står bak en sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Nå får de utmerkelsen DOGA-merket.
Oslo: Buddy Electric vil lage en sykkelvogn som er like sikker som et bilsete. Parkdressen.no ønsker å utvikle en slitesterk og bærekraftig utleiedress. De er blant de 18 norske nyskapingsprosjektene som nå skal dele på 8,5 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).
Ved hjelp av Tank Design har Svalbard Fangst fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får familievirksomheten utmerkelsen DOGA-merket.
Northern Playground har laget undertøy som du kan skifte uten å kle av deg. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Viking Outdoor Footwear vil lage varige, sirkulære barnesko. Nå får de 530 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Et spennende brettspill lærer unge verdien av penger. En knalltøff sparkesykkel visker ut skillelinjen mellom leketøy og hjelpemiddel. Nå er begge prosjektene nominert til selve DOGA Hedersmerket.
Norske Aclima får nordmenn og utlendinger til å gjenoppdage ullens fantastiske egenskaper. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen tidlig.
Oslo: Fra og med denne måneden er det ikke lenger lov for bedrifter som produserer eller importerer emballerte varer å stå utenfor returordningen. Et ukjent antall aktører i sportsbransjen påvirkes av lovendringen.
Klesmerket til Bjørn Dæhlie har fått et designløft. Nå får produsenten utmerkelsen DOGA-merket 2017.
Teknisk løsning ZEVS AS