presseticker

Skip to main content

Restaurantleverandøren Runwell ville ikke eksistert om de ikke hadde fått innovasjonsmidler fra DOGA. Nå skal ytterligere 11 millioner kroner sprøytes inn i norske bedrifter som vil bruke designdrevet innovasjon til å tenke nytt og forstå brukerne sine bedre.
Ingen i Norge drikker mer kaffe på Circle K enn kundene ved disse to Bergen-stasjonene.
Innimellom klosterruinene på øya Selja planlegger han å forene landbruk, arkeologi, design, arkitektur og pedagogikk. Nå belønnes Miguel Hernández Quintanilla med DOGA-merket nykommer.  
Norske arkitekter har reist et høysete for korn i Danmark. Nå hedres Reiulf Ramstad Arkitekter med DOGA-merket for design og arkitektur.
Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 350 millioner ganger.
En revitalisering av genbanken for gamle frø. En sopp som omdanner ull- og trerester til nye, bærekraftige materialer. Disse to land- og skogbruksprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Oda har allerede mottatt Innovasjonsprisen for universell utforming. Nå vil DOGA finne flere nyskapende og inkluderende tjenester, produkter, digitale løsninger, bygg og omgivelser i dagligvarebransjen.
Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess over hele landet. Siden høsten 2020 har selskapet servert nesten 1,5 millioner pizzaenheter i Norge.
I løpet av fem år har nordmenn reddet nesten 500 000 poser med overskuddsmat ved Circle K-stasjoner over hele landet. Særlig i Stavanger, på Karmøy og i Drammen er det mange som redder mat.
En frøbank skal gjøre fremtidens norske matproduksjon mindre sårbar for klimaendringer. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
De vil henvise uleselige innholdsfortegnelser til historiens skraphaug. Nå mottar selskapet CCE designstøtte fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS