presseticker

Skip to main content

Løvli Naturull skal gjøre norsk ull til en verdifull og ettertraktet ressurs. Kvitnes Drift vil gi et løft til det regenerative landbruket. Nå mottar de til sammen mer enn 750 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Link retail vil koble sammen aktørene i dagligvarehandelen for å få bukt med matsvinn. Norwegian Made skal få småskalaprodusenter til å skinne i butikkhyllene. Nå mottar de til sammen nesten 800 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
Med den nye digitale kokeboken Foodsteps er det akkurat som om du har en faglært kokk med deg på kjøkkenet. Nå mottar Kulinarisk Akademi DOGA-merket for design og arkitektur
En designdrevet kultur med kunden i sentrum har ledet Kolonial.no på en eventyrlig reise fra Askeladd-status og helt til toppen av den digitale dagligvarebransjens trone. Nå nomineres den norske nettbutikken til DOGA Hedersmerket.
Dypp vil emballere dagligvarer med tare i stedet for plast. Nå får de 400 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Disse 23 Circle K-stasjonene er først i Norge med å tilby «klikk og hent» til sine kunder.
Et materiale av fiskegelatin som kan erstatte plastemballasje. En krabbe- og hummerteine som stopper spøkelsesfiske. Disse to havbruksprosjektene mottar DOGA-merket nykommer i ettermiddag.
De har designet en kundereise som løfter dagligvarehandelens hyller inn i den digitale verden. Nå mottar Kolonial.no DOGA-merket for design og arkitektur.
Ved hjelp av en populær app for matredding har Circle K-kunder over hele landet kjøpt 200 000 poser med overskuddsmat.
Dypp vil emballere dagligvarer med tare i stedet for plast. Nå får de 400 000 kroner i støtte fra Design og arkitektur Norge (DOGA).
Med hjelp fra Sopra Steria skal Godtlevert.no bruke kunstig intelligens for å utvikle personlig tilpassede matkasser med 2,1 millioner valgmuligheter.
Teknisk løsning ZEVS AS