presseticker

Skip to main content

De to energigigantene Skagerak Energi og Circle K Norge går sammen om å levere flyttbare battericontainere til anleggsplasser over hele Norge.
Glenn Sæstad vil koble en ny valuta til klima- og miljømål. Vestre har bygget verdens kanskje mest miljøvennlige møbelfabrikk i Eidskog. Nå er begge nominert til DOGA Hedersmerket.
Ombruk. Gjenbruk. Oppsirkulering. Biodiversitet. Kortreist energi. Disse fem prosjektene mottar DOGA-merket for design og arkitektur.
I Magnors furuskog har de reist en ultramoderne, bærekraftig fabrikk som kobler sammen mennesker, maskiner og klima. Nå hedres Vestre med DOGA-merket for design og arkitektur.
Et norsk oppstartsselskap vil erstatte diesel- og bensinaggregater med ombygde bilbatterier. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
En tjeneste som digitaliserer skredderen. Et designprosjekt som skor seg på fiskeskinn. Disse to klesprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Bygninger laget av jord og leire. En ny valuta koblet til klima- og miljømål. Disse to innovative designprosjektene belønnes nå med DOGA-merket nykommer.  
To nedslitte bygårder i Oslo sentrum har blitt til et foregangsprosjekt for ombruk av bygninger. Nå hedres utbygger og arkitektene bak Pressens hus med DOGA-merket for design og arkitektur.
Tannbørster med utskiftbart hode gjør at vi bruker 82 prosent mindre plast. Nå hedres Jordan og Abry & Kavanagh Design med DOGA-merket for design og arkitektur.
Strøm fra ombygde bilbatterier. Dyrkbare byggematerialer. Fiskeskinn på føttene. Gjenbruk av massivtre. En markedsplass for biorester. Digitalisering av skredderen. Et bærekraftig kjøpesenter. Disse sju grønne prosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA.
Et nyskapende norsk klesmerke vil erstatte skolær med fiskeskinn. Nå får prosjektet innovasjonsmidler fra DOGA.
Teknisk løsning ZEVS AS