presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Drammen og Hønefoss 1250 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Buskerud-stasjoner i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Circle K Mjøndalen samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Buskerud. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Buskerud kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Lier E6. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Buskerud ligger i snitt på 647 000 kroner, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Oslo: Orker ikke. Familien følger ikke opp. Vi mangler et godt system for kildesortering. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere på Østlandet bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære så mange som 24 000 Buskerud-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Buskerud samlet inn nesten 630 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Automatstasjonene 123 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Buskerud. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, under en felles merkevare Circle K Automat.
Aina Akhtar (28) gjespet seg igjennom fire måneder med nattjobbing mens hun ventet på fast stilling hos Circle K Dal. Nå har hun nettopp fullført selskapets krevende talentprogram med A i alle fag, og kan se fram til en lysende karriere i Circle K.
Teknisk løsning ZEVS AS