presseticker

Skip to main content

Hele to av tre bileiere på Østlandet har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen står NAF og Circle K klare i Flå og Lampeland for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Drammens- og Krøderen-baserte Aclima får nordmenn og utlendinger til å gjenoppdage ullens fantastiske egenskaper. Nå er de nominert til Innovasjonskraftprisen 2019, som deles ut i morgen tidlig.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjoner i Drammen og Hønefoss 1250 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere Buskerud-stasjoner i kampen mot matsvinn.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære så mange som 24 000 Buskerud-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Buskerud mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Glenn-Andre Hallerud fra Åssiden i Drammen blitt håndplukket til årets kull.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Circle K Mjøndalen samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Buskerud. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Buskerud kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Lier E6. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Teknisk løsning ZEVS AS