presseticker

Skip to main content

Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal fikk inn 69 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Ålesund-stasjonen Circle K Moa samlet inn aller mest i fylket.
Møre Maritime skal utvikle en helt ny måte å bygge båter på. Nå mottar Kristiansund-selskapet 550 000 kroner i innovasjonsstøtte fra DOGA.
I oktober aksjonerer Circle K-stasjoner i Møre og Romsdal for Rosa sløyfe for 10. år på rad. Hittil har de samlet inn mer enn en million kroner til kreftsaken.
Parallelt med at DOGA og Nordic Edge offentliggjør de beste løsningene fra årets runde av Gnist, går de nå i gang med å lete etter nye kommuner som vil jobbe innovativt med steds- og næringsutvikling.
Det siste halvåret har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal solgt omkring 9000 pizzaer gjennom nysatsingen «Peppes On The Go!». Nå utvides menyen.
Den kalles en ledestjerne blant studentbyer. Nå har Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim vunnet selveste DOGA Hedersmerket.
Fora Form fra Ørsta er med når et stjernelag av norske møbel- og interiørprodusenter skal vise seg fram i London denne uken.
Lav pris er viktigst når innbyggere i Møre og Romsdal inngår ny strømavtale, viser en ny undersøkelse. Samtidig kommer det fram at de fleste synes strøm er vanskelig, og at nesten ingen vet hva de faktisk betaler.
Oslo: Slettvoll Møbler fra Stranda mottok i går kveld en av designbransjens høyeste utmerkelser: Årets eksportbedrift. Samtidig gikk Klassikerprisen til møbelikonet Scandia, som lages av Molde-baserte Fjordfiesta.
Et flunkende nytt ladeanlegg er nå installert ved Circle K Digerneset.
En studentby bygget av Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim har blitt et nasjonalt og internasjonalt foregangsprosjekt. Nå nomineres den til DOGA Hedersmerket.
Teknisk løsning ZEVS AS