presseticker

Skip to main content

I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Volda, Ørsta, Eid, Digerneset og Hareid 2864 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
En nyvinning fra Batnfjordsøra fjerner behovet for å gjerde inn geitenes beitemarker. En elegant kontorstol fra Ørsta gjemmer en rekke skjulte kvaliteter. Nå får begge utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 23 000 Møre og Romsdal-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Safepath fra Kristiansund vil ha tryggere hverdag for fiskere. Istad Nett skal utvikle måter å jobbe smartere med kundene på. Ulstein Design og Solutions ønsker å designe en bedre kundereise. Nå får de til sammen 1,25 millioner kroner i støtte av Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP).
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Vestlandet oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Møre og Romsdal samlet inn mer enn 330 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Moldenseren Tarjei Ødegård har laget en løsning som gir deg oversikt over dataene som samles inn om deg. Gunnar Eidsvik Tvedt fra Tennfjord har designet en gjennomtenkt vippestol som kan bli en ny Stokke-suksess. Nå får begge utmerkelsen DOGA-merket Nykommer.
Nå slippes et helt nytt butikkonsept med spennende menyer løs ved Circle K Digerneset utenfor Ålesund.
Circle K Moa i Ålesund samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Møre og Romsdal. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Møre og Romsdal kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Moa. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Møre og Romsdal ligger i snitt på 717 000 kroner. Dette er om lag tre prosent lavere enn en gjennomsnittlig norsk lederlønn på landsbasis, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Teknisk løsning ZEVS AS