presseticker

Skip to main content

DOGA-merket:
Ved hjelp av Tromsø-byrået Tank Design har Svalbard Fangst fått et grafisk uttrykk i norgestoppen. Nå får familievirksomheten utmerkelsen DOGA-merket.
Mer enn 6 av 10 nordlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Det viser en ny undersøkelse.
Circle K Breivika i Tromsø samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Troms. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Troms kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K Breivika. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Årslønnen til en leder i Troms ligger i snitt på 633 000 kroner. Dette er om lag fire prosent mindre enn hva ledere i Nordland og Troms tjener, ifølge Norsk Ledelsesbarometer 2018 fra arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Renate Alphous (40) begynte som tilkallingsvikar og jobbet seg oppover i gradene i Circle K Norge. Nå ha hun nettopp fullført selskapets krevende talentprogram.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 13 500 Troms-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. I Nord-Norge oppgir nesten tre av fire at de kildesorterer metallemballasje.
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Troms samlet inn mer enn 300 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.
Oslo: Orker ikke. Mangler et godt system for kildesortering. Resten av familien følger ikke opp. Dette er blant favorittunnskyldningene innbyggere i Nord-Norge bruker når de ikke kildesorterer avfallet sitt.
Oslo: Hver tredje innbygger i Nord-Norge tror bilfelger kan leveres som metallemballasje, og én av sju synes returordningen er et passende sted for ødelagte brødristere.
Teknisk løsning ZEVS AS