presseticker

Skip to main content

Hele sju av ti bileiere i Østfold har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Rygge og Askim for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Circle K slipper løs sitt nye butikk- og matkonsept i Sarpsborg og Fredrikstad denne uken.
Plankejens fra Fredrikstad bruker design for at byggesettene deres skal appellere like mye til barn og voksne. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 25 000 Østfold-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Oslo: Hittil i år har norske husstander levert like mye metallemballasje til gjenvinning som de gjorde i hele 2017. På Østlandet oppgir flere enn fire av fem at de kildesorterer metallemballasje.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Østfold mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Sarpsborg, Fredrikstad, Askim, Moss og Rakkestad 2567 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Circle K E6-Rygge samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Østfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Ingen i Østfold kjøper så mange kaffeavtalekopper som kundene på Circle K E6-Rygge. I år fyller Circle K-koppen 15 år, og gjennom årene er den både blitt elsket og hatet. Nå får den en real ansiktsløfting.
Teknisk løsning ZEVS AS