presseticker

Skip to main content

Oslo: Sarping Jones Norheim er sterkt delaktig i at Northern vant prisen Årets eksportbedrift på Designindustriens bransjedag tirsdag ettermiddag.
Oslo: Denne uken blir det klart hvem som mottar bransjens høythengende designpriser. Blant de nominerte finner vi sarpingene Jonas Norheim og Bendt Winge.
Denne fredagen og lørdagen står NAF og Circle K klare i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Rygge og Askim for å gi råd om tryggere påskeutfart.
Circle K slipper løs sitt nye butikk- og matkonsept i Sarpsborg og Fredrikstad denne uken.
Plankejens fra Fredrikstad bruker design for at byggesettene deres skal appellere like mye til barn og voksne. Nå får selskapet utmerkelsen DOGA-merket.
Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære nesten 25 000 Østfold-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen.
Hele sju av ti bileiere i Østfold har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse.
Oslo: Mer enn halvparten av ledere og mellomledere i Østfold mener arbeidslivet går i en mer autoritær retning. Makten samles på stadig færre hender i fylket, viser Norsk Ledelsesbarometer.
I 2018 reddet kunder ved Circle K-stasjonene i Sarpsborg, Fredrikstad, Askim, Moss og Rakkestad 2567 matporsjoner fra å havne i søppelkassa. Nå ønsker selskapet å få med enda flere kunder i kampen mot matsvinn.
Mer enn 6 av 10 østlendinger vil helst ha den svart og glovarm, noe som gjør landsdelen til en høyborg for tradisjonell kaffe. Men også en annen, langt mer kontinental kaffedrikk vinner fram på Østlandet.
Circle K E6-Rygge samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Østfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.
Teknisk løsning ZEVS AS