presseticker

Skip to main content

Molde-bedrift nominert til produktpris

  Publisert: 07.06.2022 10:55 - av  Henning Poulsen

Designerne Torbjørn Anderssen og Espen Voll viser fram "Scandi Lux". Foto: Fjordfiesta

Foto: Fjordfiesta

Foto: Fjordfiesta

Onsdag 8. juni blir det klart hvem som mottar designindustriens høythengende bransjepriser. Fjordfiesta fra Molde blant de nominerte.

Arven, Fjordfiesta, Flokk, Hadeland Glassverk, Heymat, Norsk Dun/Norvigroup, Northern, Objekt og Røros Tweed er nominert til de fire prisene som skal deles ut under bransjedagen: Årets eksportbedrift, Årets produkt, Årets merkevarebygger og Klassikerprisen.

 

– De nominerte er svært ulike aktører som alle har én ting til felles: De utvikler ettertraktede norske produkter av høy kvalitet, og hevder seg på hjemme- og eksportmarkedet i konkurranse mot både andre designland og billige produkter fra lavkostland, sier Egil Sundet. Han er bransjeleder i Norsk Industri Designindustrien, som deler ut de fire prisene.

 

Årets produkt - nominert: «Scandi Lux» fra Fjordfiesta

Designmerkevaren Fjordfiesta henter navnet sitt fra beliggenheten: Innerst i en fjord på Vestlandet. De har spesialisert seg på å samarbeide med sjangeroverskridende norske designere samt hente fram gull fra Norges designhistorie.

 

De er nominert for puten «Scandi Lux», som er designet av Anderssen & Voll. Puten går inn i selskapets solide «Scandia»-kolleksjon, som bygger på stolikonet til Hans Brattrud.

(Pressenytt)

 

 

 

Kontaktpersoner:

* Designindustrien, bransjesjef Egil Sundet, mobil 90 92 21 92

* Designindustrien, markedssjef Ragnhild B. Grytten, mobil 91 75 18 04

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak scandi lux anderssen og voll.jpg 75,12 kB (750x1014)
Bilde - vedlegg til sak scandi lux detalj.jpg 70,40 kB (750x1014)
Bilde - vedlegg til sak scandi lux.jpg 136,97 kB (750x1014)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Designindustrien, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.06.2022 10:55
Teknisk løsning ZEVS AS