presseticker

Skip to main content

Denne Hedmark-stasjonen samlet inn mest i hele Norge til Rosa sløyfe

  Publisert: 04.11.2018 11:22 - av  Henning Poulsen

Galskap og glede på Circle K Elverum.

Circle K Elverum samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Norge. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

(Se toppliste for Hedmark nederst i saken)

 

Kreativiteten har boblet over på flere av Circle K-stasjonene i år, og mange har gitt alt for å samle inn mer enn nabostasjonen – eller mest i sitt distrikt.

På den stasjonen som samlet inn aller mest i år, Circle K Elverum, solgte stasjonsdriveren til og med skjegget sitt. I tillegg arrangerte stasjonen folkemarsj og fyrte av et 20-talls rosa røykbomber.

 

Må være gal

- Du må være litt gal. På den måten blir aksjonen lagt merke til. Folk på Elverum er veldig opptatte av Rosa sløyfe-saken, og her på stasjonen har vi som tradisjon å ta den helt ut, sier Roger Haugen.

 

Han forteller at det har vært fullt trykk på Circle K Elverum gjennom hele kampanjeperioden. Den energiske stasjonsdriveren har sekundert medarbeiderne hver morgen, og de ansatte har stått på og spurt absolutt alle kunder om å gi til den gode saken. Totalt samlet stasjonen inn 114 414 kroner.

 

Hvert år har det vært arrangert et Rosa sløyfe-løp i Elverum. Da dette ikke ble noe av, sørget Haugen for at det i stedet ble en folkemarsj i slutten av oktober. Over 400 fremmøtte fikk se et røykbombeshow over Glomma. Her måtte også Roger Haugens berømte rosa skjegg til pers.

 

- Jeg solgte det på auksjon for å få inn litt ekstra til Rosa sløyfe. Egentlig hadde jeg håpet på litt mer enn 1500 kroner for det, men alle monner drar, fastslår han.

 

Voldsomt imponert

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen.

 

Nærmer seg 23 millioner kroner

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord for oss med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

 

– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Sundby.

 

På fylkesnivå var det Rogaland som samlet inn mest penger – hele 630 000 kroner. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Hedmark

1. Circle K Elverum: 114 414 kr

2. Circle K Arkoveien: 59 620 kr

3. Circle K Vangsveien: 38 925 kr

4. Circle K Trysil: 36 955 kr

5. Circle K Furnes E-6: 36 650 kr

 

Bildetekst:

Galskap og glede på Circle K Elverum.

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Elverum, Roger Haugen, mobil 95 05 86 95

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Hedmark - Elverum.jpg 99,15 kB (720x960)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa Kaffe.jpg 3,35 MB (3024x4032)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa vann.jpg 3,86 MB (3024x4032)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.11.2018 11:22
Teknisk løsning ZEVS AS