presseticker

Skip to main content

I Akershus samlet denne stasjonen inn mest til Rosa sløyfe

  Publisert: 04.11.2018 11:15 - av  Henning Poulsen

Vaffelsalg på Circle K E6 Berger til støtte for Rosa sløyfe.

Circle K E6 Berger i Frogner samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Akershus. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

(Se toppliste for Akershus nederst i saken)

 

– Vi er veldig takknemlige for førsteplassen i Akershus, der vi har konkurrert med mange Circle K-stasjoner. Vi satte oss noen mål før kampanjen, og så overgikk vi dem. Dette er stort for oss, sier assisterende daglig leder Amanda Kittelsen ved Circle K E6 Berger.

 

Medarbeiderne har blant annet stekt vafler utenfor stasjonen, og inne i butikken har det stått et eget bord med Rosa sløyfe-produkter.

 

– Alle på stasjonen brenner virkelig for Rosa sløyfe. Dette er den viktigste kampanjen vi har i løpet av året, sier Kittelsen.

 

Voldsomt imponert

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen.

 

Nærmer seg 23 millioner kroner

I hele oktober har landets Circle K-stasjoner samlet inn penger til Rosa sløyfe-aksjonen. I 2017 donerte Circle Ks kunder om lag 4,3 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen. Opptellingen fra årets aksjon er nettopp avsluttet, og denne gangen ble det samlet inn nesten 4,85 millioner kroner.

 

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord for oss med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

 

– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Sundby.

 

 

Solgte skjegget

Kreativiteten har boblet over på flere av Circle K-stasjonene i år, og mange har gitt alt for å samle inn mer enn nabostasjonen – eller mest i sitt distrikt.

 

På den stasjonen som samlet inn aller mest i år, Circle K Elverum, solgte stasjonsdriveren til og med skjegget sitt. I tillegg arrangerte stasjonen folkemarsj og fyrte av et 20-talls rosa røykbomber.

 

På fylkesnivå var det Rogaland som samlet inn mest penger – hele 630 000 kroner. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Akershus

1. Circle K E6 Berger: 61 872 kr

2. Circle K E6-Minnesund: 53 235 kr

3. Circle K Fjellhamar: 41 735 kr

4. Circle K Nadderud: 35 270 kr

5. Circle K Eidsvoll Verk: 32 215 kr

 

Bildetekst:

Vaffelsalg på Circle K E6 Berger til støtte for Rosa sløyfe.

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E6 Berger, Amanda Kittelsen, mobil 91 84 78 34

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Akershus - E6 Berger - vaffelsalg.jpg 82,98 kB (720x960)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa Kaffe.jpg 3,35 MB (3024x4032)
Bilde - vedlegg til sak riks kopper og BH-er.jpg 4,17 MB (4032x3024)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.11.2018 11:15
Teknisk løsning ZEVS AS