presseticker

Skip to main content

I Østfold samlet denne stasjonen inn mest til Rosa sløyfe

  Publisert: 04.11.2018 11:56 - av  Henning Poulsen

Circle K E-18 Sekkelsten lå badet i rosa lys gjennom hele oktober.

Medarbeidere på Circle K E-18 Sekkelsten har pyntet til Rosa sløyfe-aksjonen.

Circle K E6-Rygge samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Østfold. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

(Se toppliste for Østfold nederst i saken)

 

– Vi er stolte og veldig glade for å ha bidratt mest i distriktet, men det viktigste er saken det går til. Kreft er noe som berører oss alle, enten personlig eller gjennom familie, venner eller bekjente, sier stasjonsdriver Kurt Storm ved Circle K E6-Rygge.

 

Gjennom hele oktober har medarbeiderne på Rygge-stasjonen spurt alle som har vært innom om de ønsker å gi bidrag til Rosa sløyfe-aksjonen. Responsen har ifølge Storm vært udelt positiv.

 

– Alle har vist et enestående engasjement gjennom hele kampanjen. Medarbeiderne har gledet seg nettopp til denne aksjonen i lang tid, sier Storm.

 

Voldsomt imponert

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen.

 

Nærmer seg 23 millioner kroner

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord for oss med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

 

– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Sundby.

 

Solgte skjegget

Kreativiteten har boblet over på flere av Circle K-stasjonene i år, og mange har gitt alt for å samle inn mer enn nabostasjonen – eller mest i sitt distrikt.

 

På den stasjonen som samlet inn aller mest i år, Circle K Elverum, solgte stasjonsdriveren til og med skjegget sitt. I tillegg arrangerte stasjonen folkemarsj og fyrte av et 20-talls rosa røykbomber.

 

På fylkesnivå var det Rogaland som samlet inn mest penger – hele 630 000 kroner. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Østfold

1. Circle K E6-Rygge: 32 875 kr

2. Circle K E-18 Sekkelsten 27 720 kr

3. Circle K Freskoveien: 25 395 kr

4. Circle K Storebaug E-6: 23 715 kr

5. Circle K Ørje: 20 900 kr

 

Bildetekst:

Circle K E-18 Sekkelsten lå badet i rosa lys gjennom hele oktober.

 

Medarbeidere på Circle K E-18 Sekkelsten har pyntet til Rosa sløyfe-aksjonen.

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E6-Rygge, Kurt Storm, mobil 91 16 20 33

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Østfold - Sekkelsten by night.jpg 747,49 kB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak Østfold - Sekkelsten butikk.jpg 1,31 MB (1512x2016)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa Kaffe.jpg 3,35 MB (3024x4032)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.11.2018 11:56
Teknisk løsning ZEVS AS