presseticker

Skip to main content

I Sogn og Fjordane samlet denne stasjonen inn mest til Rosa sløyfe

  Publisert: 04.11.2018 11:42 - av  Henning Poulsen

Medarbeidere på Circle K Sogndal viser fram effekter og produkter fra Rosa sløyfe-aksjonen.

Circle K Sogndal samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Sogn og Fjordane. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

(Se toppliste for Sogn og Fjordane nederst i saken)

 

– Vi gleder oss til denne kampanjen i Sogndal hvert år. Engasjementet er alltid stort både hos kunder og medarbeidere under Rosa sløyfe-aksjonen. Nå gleder vi oss allerede til neste års kampanje, sier daglig leder og forhandler Eirik Trontveit ved Circle K Sogndal.

 

Voldsomt imponert

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen.

 

Nærmer seg 23 millioner kroner

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord for oss med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

 

– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Sundby.

 

Solgte skjegget

Kreativiteten har boblet over på flere av Circle K-stasjonene i år, og mange har gitt alt for å samle inn mer enn nabostasjonen – eller mest i sitt distrikt.

 

På den stasjonen som samlet inn aller mest i år, Circle K Elverum, solgte stasjonsdriveren til og med skjegget sitt. I tillegg arrangerte stasjonen folkemarsj og fyrte av et 20-talls rosa røykbomber.

 

På fylkesnivå var det Rogaland som samlet inn mest penger – hele 630 000 kroner. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Sogn og Fjordane

1. Circle K Sogndal: 7215 kr

2. Circle K Florø: 5940 kr

3. Circle K Førde: 5855 kr

4. Circle K Eid: 4145 kr

5. Circle K Stryn: 1480 kr

 

Bildetekst:

Medarbeidere på Circle K Sogndal viser fram effekter og produkter fra Rosa sløyfe-aksjonen.

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Sogndal, Eirik Trontveit, mobil 90 57 61 11

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.11.2018 11:42
Teknisk løsning ZEVS AS