presseticker

Skip to main content

I Vest-Agder samlet denne stasjonen inn mest til Rosa sløyfe

  Publisert: 04.11.2018 11:50 - av  Henning Poulsen

Circle K Flekkefjord fristet med egenlaget lykkehjul til inntekt for Rosa sløyfe-saken.

Circle K Flekkefjord lå badet i rosa lys gjennom hele aksjonen.

Circle K Flekkefjord samlet inn mest til Rosa sløyfe av alle stasjonene i Vest-Agder. På landsbasis satte aksjonen ny innsamlingsrekord.

(Se toppliste for Vest-Agder nederst i saken)

 

– Rosa sløyfe gir oss mulighet til å vise nærmiljøet at vi engasjerer oss i viktige ting. Det er veldig gøy å ha en kampanje der vi samler inn penger til en såpass god sak. Og så er vi rett og slett veldig konkurranselystne her på stasjonen. Er det en måling, vil vi gjerne ligge på førsteplass, sier Mattias Høiland, stasjonsdriver ved Circle K Flekkefjord.

 

Stasjonen var også med og arrangerte et Rosa sløyfe-løp i Flekkefjord 18. oktober, og dette ble dekket direkte og entusiastisk på stasjonens Facebook-side. 101 personer var med på løpet, og Høiland og kollegene sørget for premiering av både beste tid, mest kreative utkledning og mest sporty familie.

 

– Det var utrolig gøy å se hele Flekkefjord engasjere seg i dette løpet. Butikkene som lå rundt løypen var med og gjorde stunts, så det var mye liv og røre, sier Høiland.

 

Voldsomt imponert

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen.

 

Nærmer seg 23 millioner kroner

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord for oss med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

 

– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Sundby.

 

Solgte skjegget

Kreativiteten har boblet over på flere av Circle K-stasjonene i år, og mange har gitt alt for å samle inn mer enn nabostasjonen – eller mest i sitt distrikt.

 

På den stasjonen som samlet inn aller mest i år, Circle K Elverum, solgte stasjonsdriveren til og med skjegget sitt. I tillegg arrangerte stasjonen folkemarsj og fyrte av et 20-talls rosa røykbomber.

 

På fylkesnivå var det Rogaland som samlet inn mest penger – hele 630 000 kroner. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Vest-Agder

1. Circle K Flekkefjord: 33 335 kr

2. Circle K Farsund: 9695 kr

3. Circle K Kvinesdal: 7365 kr

4. Circle K Vesterveien Syd: 5800 kr

5. Circle K Sira: 5760 kr

 

Bildetekster:

Circle K Flekkefjord fristet med egenlaget lykkehjul til inntekt for Rosa sløyfe-saken.

 

Circle K Flekkefjord lå badet i rosa lys gjennom hele aksjonen.

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Flekkefjord, Mattias Høiland, mobil 40 54 60 24

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Vest-Agder - Flekkefjord lykkehjul.jpg 3,71 MB (2983x3000)
Bilde - vedlegg til sak Vest-Agder - Flekkefjord by night.jpg 2,04 MB (3264x2448)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa Kaffe.jpg 3,35 MB (3024x4032)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.11.2018 11:50
Teknisk løsning ZEVS AS