presseticker

Skip to main content

Rogaland samlet inn mest til Rosa sløyfe

  Publisert: 04.11.2018 11:38 - av  Henning Poulsen
Ingen fylker samlet inn så mye som Rogaland under Circle Ks Rosa sløyfe-aksjon i oktober. Aller best i fylket var Circle K Sævelandsvik på Karmøy.

(Se toppliste for Rogaland nederst i saken)

 

Circle K-stasjonene i Rogaland samlet inn hele 630 000 kroner til Rosa sløyfe-saken i forrige måned. Fylket hadde hele fem representanter blant de 15 stasjonene i landet som fikk inn mest til Rosa sløyfe i år.

 

Best i Rogaland, og nestbest i landet, var Circle K Sævelandsvik, som alene samlet inn over 100 000 kroner. Når beløpet måles per 100 betalende kunder, havnet Sævelandsvik på førsteplass blant alle Circle K-stasjoner i Norge.

 

– Stasjonene i Rogaland elsker å konkurrere mot hverandre om å samle inn mest penger til den viktige Rosa sløyfe-kampanjen. Jeg er utrolig stolt over at vi ble den beste stasjonen. Nøkkelordene for å lykkes er samhold, kreativitet, glede og engasjement, sier Ingeborg Juras, stasjonsdriver ved Circle K Sævelandsvik.

 

Rogaland-samling

I forkant av årets aksjon hadde Circle K Rogaland en stor medarbeidersamling, der 170 ansatte deltok. I tillegg arrangerte Juras eget kick-off for medarbeiderne på stasjonen. Dermed var motivasjonen skyhøy fra dag én, både i fylket og på Circle K Sævelandsvik.

 

Karmøy-stasjonen ble kledd i rosa, og det ble arrangert en egen aktivitetsdag. Engasjerte medarbeidere var også aktive på Facebook for å skape liv rundt kampanjen.

 

– Da vi skjønte at vi knivet om førsteplassen på landsbasis, begynte vi med auksjoner av effekter som vi fikk av våre leverandører. Vi fikk våre kunder til å gi frivillige donasjoner. Alle sammen fortjener en kjempestor takk, sier Juras.

 

Voldsomt imponert

Aksjonsleder Marit Sophie Egge i Kreftforeningen er imponert over resultatet og det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er svært viktig for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier aksjonslederen.

 

Nærmer seg 23 millioner kroner

– Vi nærmer oss 23 millioner innsamlede kroner over de sju årene vi har hatt Rosa sløyfe-aksjon ved våre stasjoner, og i år ble det dessuten ny innsamlingsrekord med 4,75 millioner kroner. Det er utrolig gøy, og vi retter en stor takk til alle kundene som har gitt penger til en så viktig sak, og til stasjonsdrivere og medarbeidere som har satset maksimalt på årets viktigste kampanje, sier norgessjef Christoffer Sundby i Circle K.

 

Kreftforeningen og Brystkreftforeningen står sammen om Rosa sløyfe-aksjonen, som i år gikk til inntekt for forskning på senskader knyttet til brystkreft. Circle Ks kunder har støttet årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp, vann i rosa flaske samt rosa spylervæske.

 

– Jeg er utrolig stolt og imponert over at det har kommet inn så mye til Rosa sløyfe. Nok en gang er kundene våre en av de virkelig store bidragsyterne i kampen mot brystkreft. Og så er det en helt utrolig innsats fra de som jobber på stasjonene våre, sier Sundby.

 

Solgte skjegget

Kreativiteten har boblet over på flere av Circle K-stasjonene i år, og mange har gitt alt for å samle inn mer enn nabostasjonen – eller mest i sitt distrikt.

 

På den stasjonen som samlet inn aller mest i år, Circle K Elverum, solgte stasjonsdriveren til og med skjegget sitt. I tillegg arrangerte stasjonen folkemarsj og fyrte av et 20-talls rosa røykbomber.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Rogaland

1. Circle K Sævelandsvik: 103 495 kr

2. Circle K Lura: 73 373 kr

3. Circle K Forus: 70 456 kr

4. Circle K Kvala: 54 010 kr

5. Circle K Ålgård: 51 167 kr

 

Bildetekster:

 

Circle K-medarbeidere fra Rogaland kunne stolt overrekke en sjekk til Rosa sløyfe-aksjonens representanter.

 

Medarbeidere på Circle K Lura poserer foran bilvasken, som badet i rosa belysning gjennom hele Rosa sløyfe-aksjonen.

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Sævelandsvik, Ingeborg Juras, mobil 95 28 01 55

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Rogaland - sjekkoverrekkelse.jpg 6,91 MB (5760x3840)
Bilde - vedlegg til sak Rogaland - Lura bilvask m. ansatte.jpg 91,59 kB (828x960)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa Kaffe.jpg 3,35 MB (3024x4032)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa Kaffe.jpg 3,35 MB (3024x4032)
Bilde - vedlegg til sak riks rosa vann.jpg 3,86 MB (3024x4032)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 04.11.2018 11:38
Teknisk løsning ZEVS AS