presseticker

Skip to main content

Sørtrønderske stasjoner samlet inn 144 000 kroner til Rosa sløyfe

  Publisert: 08.11.2021 09:58 - av  Henning Poulsen

Ansatte på Circle K Støren. Foto: Circle K Støren

HOMMELVIK. Ansatte på Circle K Hommelvik la alt i å pynte stasjonen før aksjonen. Foto: Circle K Hommelvik

Circle K-stasjonene i sørlige Trøndelag fikk inn 144 000 kroner under årets Rosa sløyfe-aksjon. Stasjonen Circle K Nardo i Trondheim samlet inn aller mest i distriktet.

I år fikk stasjonene i Sør-Trøndelag inn i overkant av 144 000 kroner til brystkreftsaken.

 

Det var Circle K Nardo som samlet inn aller mest i år – 27 952 kroner. Deretter følger Circle K Tunga med 26 224 kroner, Circle K Hommelvik med 17 779 kroner, Circle K Byåsen med 14 453 kroner og Circle K Rosten med 14 453 kroner.

 

Videre på lista finner vi Circle K Oppdal med 7694 kroner, Circle K E6 Lundamo med 7264 kroner og Circle K E6 Støren med 7159 innsamlede kroner.

 

Rosa jubileum

– Dette var tiende gang vi deltok på Rosa sløyfe-aksjonen. Jeg er utrolig takknemlig for den fantastiske innsatsen våre medarbeidere har lagt ned i alle disse årene – og våre gavmilde kunder fortjener også en stor takk, sier Ann Helen Våge, direktør for marked og kategori i Circle K Norge.

 

Circle K Norge er én av samarbeidspartnerne til Rosa sløyfe-aksjonen, som arrangeres av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. På landsbasis har de samlet inn mer enn 2,6 millioner kroner gjennom hele oktober.

 

– Det er inspirerende å se alle de kreative ideene ute på stasjonene. Også i år har vi farget oktober rosa på Circle K, sier Våge.

 

Roser de stasjonsansatte

Generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross, er imponert over innsatsen de ansatte ved stasjonene legger ned hvert år.

 

– Gjennom all slags kreative og sprelske påfunn, som rosa bilvask, rosa BH-er og ansatte med rosa hår, er de med på å bevisstgjøre dem som ferdes langs norske oktoberveier om viktigheten av å følge med på forandringer i brystet. Deres engasjement er med på å redde liv, sier hun.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKS

På innsamlingstoppen i Sør-Trøndelag i 2021:

1. Circle K Nardo

2. Circle K Tunga

3. Circle K Hommelvik

4. Circle K Byåsen

5. Circle K Rosten

 

 

Bildetekster:

STØREN. Tre medarbeidere under aksjonen på Circle K Støren. Foto: Circle K Støren

 

JUBILEUM. Dette var tiende gang Rosa sløyfe-aksjonen ble avholdt på Circle K-stasjoner over hele landet. Foto: Circle K Skarnes

 

PYNT. Flere stasjoner var kreative med den rosa pynten under årets Rosa sløyfe-aksjon. Foto: Circle K Leirvik

 

ROSA. Denne Circle K-medarbeideren på Circle K Leirvik farget håret rosa i anledning aksjonen. Foto: Circle K Leirvik

 

FORNØYDE. (f.v.) Generalsekretær Ingrid Stenstadvold Ross i Kreftforeningen og styreleder Ellen Harris Utne i Brystkreftforeningen gleder seg over årets innsamlingsresultat. Foto: Kreftforeningen

 

 

Fakta om Rosa sløyfe:

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse som markeres over hele verden i oktober hvert år. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å gi støtte til brystkreftforskning.

 

Det er Brystkreftforeningen og Kreftforeningen som sammen arrangerer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge. Siden oppstarten i 1999 har nordmenn bidratt med over 330 millioner kroner til brystkreftsaken.

 

Årets tema for aksjonen er tidlig oppdagelse. Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen og behandlingen mer skånsom. Koronapandemien har forsinket den offentlige mammografiundersøkelsen som tilbys alle norske kvinner mellom 50-69 år. Derfor er det viktigere enn noen gang å bli kjent med brystene sine og ta endringer på alvor. Husk å kjenne etter!

Kilde: Kreftforeningen

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Nardo, Christer Moan Brekke, mobil 92 64 72 33

* Circle K, direktør for bærekraft og kommunikasjon – Kjetil Foyn, mobil 93 25 11 99

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.11.2021 09:58
Teknisk løsning ZEVS AS