presseticker

Skip to main content

Bygger om fire sørlandsstasjoner ved hjelp av storstilt dugnad

  Publisert: 06.03.2018 14:56 - av  Henning Poulsen

BUTIKKDUGNAD. En av om lag 100 Circle K-medarbeidere i aksjon under dugnaden denne uken. Foto: Circle K

KUNNSKAP. En av hensiktene med dugnaden er at medarbeiderne på hovedkontoret og andre kontorer skal få førstehåndskunnskap om stasjonslivet. Foto: Circle K

I SVING. Frode Nygaard monterer skilt på Circle K Viken i Bergen. Foto: Circle K.

Samtlige ansatte ved Circle K Norges servicekontor i Oslo blir denne uken utplassert på stasjoner over hele landet for å hjelpe til med en storstilt ombyggingsdugnad. På Sørlandet kommer dugnadsgjengen til stasjoner i Grimstad, Arendal, Sira og Tvedestrand.

Denne tirsdagen og onsdagen står Circle K Norges kontorer i Oslo og resten av landet tomme. De som befolker dem til daglig – alt fra regnskapsførere, markedsførere og HR-medarbeidere til salgssjefer, drivstoffeksperter og økonomidirektører – blir i stedet å finne på én av 52 utvalgte Circle K-stasjoner fra Grimstad i sør til Karasjok i nord. Her skal de bli kjent med stasjonsdriften og bistå med oppgradering av butikkene.

 

– Vi setter alle arbeidsoppgavene ved servicekontoret på vent i to dager, slik at vi sammen kan løfte stasjonene våre opp på et nytt nivå. I tillegg handler dette også om å fremme en kultur av stolthet og samarbeid mellom alle som jobber i kjeden og ute på stasjonene, sier Christoffer Sundby, administrerende direktør i Circle K Norge.

 

Startskudd på Sørlandet

Hele to dugnadslag á 9 Circle K-ansatte sendes til Sørlandet denne uken – til Circle K Grimstad, Circle K Sira, Circle K Harebakken i Arendal og Circle K Fiane Vest ved Tvedestrand.

 

Dugnaden blir startskudd for utrullingen av et nytt Circle K-konsept som skal gi mer oversiktlige og attraktive stasjonsbutikker. Etter at ombyggingen av de 52 første butikkene er fullført, skal medarbeidere fra disse stasjonene ut på en tilsvarende dugnad for å bygge om nabostasjonene i distriktet. Ved hjelp av dette «pay-it-forward»-prinsippet håper Sundby å raskt få om lag 300 fullservicestasjoner i kjeden oppgradert.

 

– Butikken er nerven og hjertet

Denne dugnaden kan gi medarbeiderne ved hovedkontoret til Circle K Norge verdifullt innsyn og eierskap i de fysiske butikkene rundt omkring i landet, tror Marit Andreassen. Hun er fagansvarlig for linjen Retail Designer ved Treider Fagskoler og har skrevet fagboken «Retail design».

 

– Det er viktig at organisasjonen forstår den viktige jobben som blir gjort i butikken. Her får de føle nerven og hjertet i virksomheten. Det er jo i butikken slaget står, og derfor bør andre i organisasjonen, for eksempel innkjøpsavdelingen, forstå hvordan butikken virkelig fungerer, sier Andreassen.

 

Har med smørbrødliste

Medarbeiderne fra servicekontoret deles inn i 27 dugnadsgrupper som hver får ansvar for å bemanne én til to stasjoner. Hver gruppeleder har med seg en smørbrødliste som spesifiserer hva som skal gjøres i løpet av de to dagene. Blant arbeidsoppgavene er bedre vareplassering, utskifting av reoler, ombygging av kassaområdet og opprettelsen av såkalte tilbudstorg.

 

– Det skal bli lettere for kundene å orientere seg i butikkene våre. Vi kan ikke ha det slik at kunder opplever å ikke finne varer eller gå glipp av gode tilbud på grunn av for dårlig synlighet. Derfor ser vi fram til å få oppgradert butikklayouten over hele landet, sier Sundby.

 

Skal være på farten

Selv skal Sundby jobbe på stasjonene Circle K Ålgård og Circle K Ølensvåg i Rogaland. Han gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgaver som skiller seg litt fra de han vanligvis har som administrerende direktør.

 

– Det blir faktisk ikke så stor overgang. De fleste på servicekontoret er allerede mye ute i felten og hjelpe til ved stasjonene. Det er noe vi oppmuntrer til. Imidlertid har ikke alle sammen dratt ut samtidig, så det blir spennende. Jeg gleder meg allerede til å høre alle historiene og erfaringene ved ukeslutt, sier han.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

BUTIKKDUGNAD. En av om lag 100 Circle K-medarbeidere i aksjon under dugnaden denne uken. Foto: Circle K

 

KUNNSKAP. En av hensiktene med dugnaden er at medarbeiderne på hovedkontoret og andre kontorer skal få førstehåndskunnskap om stasjonslivet. Foto: Circle K

 

I SVING. Frode Nygaard monterer skilt på Circle K Viken i Bergen. Foto: Circle K.

 

 

Kontaktperson:

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Frode, Miriam, Lisbeth, Live, Gry, Robin og Roger er klare til innsats på Circle K Fiane Vest.

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.03.2018 14:56
Teknisk løsning ZEVS AS