presseticker

Skip to main content

Jon Kristian fra Lillehammer og Øyer i mål med talentutdanningen

  Publisert: 18.09.2023 08:23 - av  Henning Poulsen

Jon Kristian Sagdalen. Foto: Terje Borud

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

Etter to hektiske år med teori og praksis uteksamineres nå en ny generasjon med unge ledere fra Circle K Norges talentprogram. Blant disse finner vi Jon Kristian Sagdalen (24), som allerede leder to stasjoner ved Lillehammer og Øyer.

– Talentprogrammet har gitt meg masse godt faglig påfyll som jeg bruker daglig i jobben ved Circle K Nordre Ål og Circle K E6 Øyer. Ikke minst har det jeg har lært om økonomi, gjort meg i stand til å ta bedre avgjørelser som butikksjef, sier lillehamringen Sagdalen.

 

Han er storfornøyd med programmet, og med å være i mål med lederutdanningen.

 

– Jeg er veldig glad for at jeg bestod. Til tider har det vært krevende å kombinere studiene med to butikksjefstillinger. Likevel er dette en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Jeg har virkelig utviklet meg som leder, samtidig som jeg har fått et stort nettverk i selskapet, sier han.

 

To veldig ulike stasjoner

Stasjonskarrieren til Jon Kristian Sagdalen begynte med en deltidsstilling på Circle K E6 Øyer i 2018. Etter hvert jobbet han seg opp til heltidsstilling og mer ansvar. Da forhandleren på Øyer tok over Circle K Nordre Ål i fjor, ble det snart butikksjefstilling på begge stasjonene for den driftige lillehamringen.

 

– Det er spennende å jobbe på to såpass ulike stasjoner. Nordre Ål er en lokalstasjon som er store på bilvask, mens vi på Øyer har mye turister og utfartstrafikk fra E6. Vi har fått på plass to flotte team med medarbeidere, og jeg gleder meg til veien videre, sier Sagdalen.

 

– Fantastiske ambassadører

Lene Foldvik er leder for talentprogrammet til Circle K Norge. Hun har selv gått på talentutdanningen, og kan fortelle at årets avgangsklasse holder et svært høyt nivå.

 

– Dette har vært et svært sterkt kull. Både som enkeltpersoner og som team har de imponert meg. Jon Kristian og resten av klassen har vist et utrolig engasjement, og vært målrettede og hardtarbeidende. Jeg vet at de kommer til å oppnå målene de har satt seg. Nå gleder jeg meg til å følge ham og resten av klassen videre på reisen i Circle K, sier Foldvik.

 

I alt ni ledertalenter som har fullført det toårige talentprogrammet. Disse er, foruten Jon Kristian Sagdalen, også Emilie Haga, Ebba Beyer, Astrid Bolette Lauritsen, Lene Sele, Sara Larsen, Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen.

 

Helt tilbake i 2004 grunnla Circle K Norge – som da het Statoil – et talentprogram for å utvikle de aller dyktigste stasjonsmedarbeidere til å bli gode ledere. Nå er kull nummer 18 med stasjonstalenter uteksaminert, og Lene Foldvik venter seg mye av årets avgangsklasse.

 

– De er engasjerte, dedikerte og fantastiske ambassadører for selskapet vårt. For dyktige og positive folk som står på, er det mange muligheter i Circle K og i bransjen, sier hun.

 

Får alle verktøyene de trenger

Gjennom talentprogrammet lærer elevene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen betales av Circle K, og er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

 

– Du får rett og slett alle de verktøyene du trenger for å lykkes som leder. Derfor er programmet vårt svært populært blant stasjonsmedarbeiderne, og vi mottar mange og veldig gode søknader hvert år. Selv om programmet har pågått i 19 år, jobber fremdeles et flertall av dem som har fullført programmet i selskapet vårt, forteller Foldvik.

(Pressenytt)

 

Bildetekst:

TALENTER. Bak fra venstre: Astrid Bolette Lauritsen, Emilie Haga, Ebba Beyer, Jon Kristian Sagdalen, Lene Sele og Sara Larsen. Foran fra venstre: Agnieszka Kawka, Caroline Sandkjenn Nordhaug og Anette Heum Andreassen. Foto: Terje Borud

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Nordre Ål / Circle K E6 Øyer, butikksjef Jon Kristian Sagdalen, mobil 95 30 33 83

* Circle K Norge, opplæringsansvarlig Lene Foldvik, mobil 90 05 03 96

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Jon Kristian Sagdalen.jpg 3,80 MB (4500x3600)
Bilde - vedlegg til sak gruppebilde.jpg 6,95 MB (4500x3297)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.09.2023 08:23
Teknisk løsning ZEVS AS