presseticker

Skip to main content

Kompetansesatsing i Forsvaret

  Publisert: 18.12.2012 07:40 - av  Henning Poulsen

FORSVARSERFARING: – Vår mangeårige erfaring fra forsvarssektoren blir nyttig når vi nå skal støtte Forsvaret i arbeidet med kompetansestyring, sier Ragnhild Hauge, kundeansvarlig i Steria Norge. Foto: Steria

Oslo: Forsvaret henter nå inn ekstern HR-kompetanse fra Steria for å tiltrekke, utvikle og beholde rett kompetanse.

Den eksklusive rammeavtalen varer i ett år med opsjon på tre nye år, og har en totalverdi på mellom 12 og 20 millioner kroner, og gjelder både Forsvarets ledelse og de avdelingene som til enhver tid har personellansvar.

 

– Vi har samarbeidet med Forsvaret i en årrekke, og har inngående kjennskap til forsvarssektoren. Denne erfaringen blir nyttig når vi nå skal støtte Forsvaret i arbeidet med kompetansestyring, sier Ragnhild Hauge, kundeansvarlig i Steria Norge. For å dekke hele tjenesteaspektet innen HR-området har Steria inngått samarbeid med Considium Consulting Group.

 

Kamp om kompetansen

Forsvaret står overfor flere utfordringer på kompetansefronten, deriblant rask teknologisk utvikling, skiftende operasjonsområder, interne omstillinger og økt konkurranse om arbeidskraft. Dette gjør at organisasjonen beveger seg fra tradisjonell personellforvaltning over til en mer fremtidsrettet satsing på medarbeiderne sett opp mot Forsvarets samlede kompetansebehov.

 

I tillegg til HR-kontrakten har Forsvaret også inngått en rammeavtale med Steria på strategisk rådgiving.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, Principal Client Manager Ragnhild Hauge, mobil 911 65 016

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Bildetekst:

FORSVARSERFARING: – Vår mangeårige erfaring fra forsvarssektoren blir nyttig når vi nå skal støtte Forsvaret i arbeidet med kompetansestyring, sier Ragnhild Hauge, kundeansvarlig i Steria Norge. Foto: Steria

Dette er Steria:

Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper, og leverer tjenester innen it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er selskapet representert i 16 land og teller omkring 19 800 medarbeidere. Steria har over 40 års erfaring i Norge og jobber i dag med mange av landets største og mest krevende oppdragsgivere, blant andre Tollvesenet, DnB NOR, Statens Pensjonskasse, Telenor og Forsvaret.

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Ragnhild Elisabeth Hauge 022010.jpg 12,56 kB (2688x4002)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 18.12.2012 07:40
Teknisk løsning ZEVS AS