presseticker

Skip to main content

Søstre skal drive Sandnes-stasjon

  Publisert: 07.03.2022 08:53 - av  Henning Poulsen

SUPERSØSTRE. (f.v.) Lene Sele og Mari Sele Falkum, begge med bakgrunn av Circle K Norges ambisiøse talentprogram, overtok stasjonen Circle K Åsedalen 1. mars. Foto: Privat

Denne måneden overtok Lene Sele (21) og Mari Falkum Sele (30) stasjonen Circle K Åsedalen i Ganddal i Sandnes. De to søstrene har begge bakgrunn fra selskapets talentprogram.

– Jeg har alltid vært ekstra streng med Lene. Hun har fått kjørt seg, humrer Mari mens hun skotter over på lillesøsteren.

 

– Men jeg tror hun er glad for det nå, legger hun til.

 

De siste månedene har de to forberedt seg på overtakelsen av Circle K Åsedalen. Mens Lene Sele skal bli daglig leder med ansvar for daglig drift og fire medarbeidere på Sandnes-stasjonen, blir Mari Falkum Sele eier og franchisetaker.

 

– Jeg gleder meg så sjukt! Jeg fikk virkelig smaken på lederrollen i min forrige jobb. Dette blir veldig bra, sier Lene.

 

Utfyller hverandre

De to søstrene har tidligere jobbet sammen på Circle K Klepp, før Mari sluttet for å ta over Circle K Vikeså i 2017. Året etter ble Vikeså-stasjonen kåret til årets beste i Circle K-systemet.

 

– Nå må jeg dele meg i to, men det går nok fint. Jeg har en veldig god og selvstendig gjeng på Vikeså, så jeg føler meg komfortabel med å ta over Åsedalen. Det blir fint å jobbe med Lene igjen. Vi utfyller hverandre godt, sier Mari.

 

Allerede som 15-åring fikk Lene sin første arbeidskontrakt på Circle K Klepp. Det siste året har hun vært assisterende daglig leder på stasjonen.

 

– Jeg kommer fra gård, og er vant til å jobbe fra ung alder. Å gjøre småjobber på stasjonen var noe av det kjekkeste jeg visste, men etter hvert fikk jeg lyst til å prøve meg på andre oppgaver også, sier Lene.

 

Vant talentpris

I fjor fulgte hun i storesøster Maris fotspor ved å søke seg inn på talentprogrammet til Circle K Norge. Dette er en gratis, toårig lederutdanning forbeholdt selskapets aller mest lovende stasjonsmedarbeidere.

 

– Før syntes jeg det å drive egen stasjon virket litt skummelt. Talentprogrammet ga meg verktøyene og selvtilliten jeg trengte for å komme i gang. Nå er jeg glad for at selskapet vil satse på Lene, og jeg er sikker på at hun vil få like stort utbytte av utdannelsen som jeg har hatt, sier Mari – som ble kåret til «Årets talent» i 2015.

 

Kjente fjes

Det er drøye ti minutters kjøretur mellom Circle K Klepp og Circle K Åsedalen, og mange i lokalbefolkningen er stamkunder på begge stasjonene.

 

– Circle K Åsedalen er viktig for lokalmiljøet i Ganddal. Vi skal involvere oss og vise at vi bryr oss om stedet og folkene her. Vi gleder oss veldig og ønsker gamle og nye kunder velkommen til oss, sier Lene.

(Pressenytt)

 

 

 

Bildetekst:

SUPERSØSTRE. (f.v.) Lene Sele og Mari Sele Falkum, begge med bakgrunn av Circle K Norges ambisiøse talentprogram, overtok stasjonen Circle K Åsedalen 1. mars. Foto: Privat

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Åsedalen, daglig leder Lene Sele, mobil 40 07 04 27

* Circle K Åsedalen, franchisetaker Mari Falkum Sele, mobil 90 99 45 70

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.03.2022 08:53
Teknisk løsning ZEVS AS