presseticker

Skip to main content

Steria ansetter it-advokat

  Publisert: 26.02.2007 07:00 - av  Henning Poulsen

HUSADVOKAT: Thor Beke (37) er ny bedriftsadvokat for Steria i Skandinavia. Foto: Steria

Oslo: Thor Beke er ansatt som bedriftsadvokat for Steria i Skandinavia.

Beke (37) kommer til Steria fra Simonsen Advokatfirma, der han de siste sju årene har jobbet som advokat innen teknologi-, media- og telekom. Han har opparbeidet seg bred kompetanse innen it-rett, samt generell forretningsjuss.

 

– Etter å ha jobbet med de ledende selskapene og kompetansemiljøene innen teknologi- og medierett i sju år, ønsker jeg nå å komme tettere innpå it-bransjen. Som bedriftsadvokat i Steria får jeg tett kontakt med it-miljøet, jeg får ta del i viktig strategiarbeid og jeg får være en del av et europeisk juridisk team, sier Beke.

 

I 1997 grunnla han selskapet Interrett, en juridisk rådgivningstjeneste på internett, der han var daglig leder og rådgiver fram til 2000. I tillegg jobbet han i Samferdselsdepartementet, før veien gikk videre til Simonsen Advokatfirma.

 

Beke forteller at Steria fram til nå ikke har hatt en egen bedriftsadvokat i Skandinavia.

– Den største utfordringen nå blir å få på plass advokatrollen i Skandinavia. Det innebærer at jeg må forankre rollen, skape bevissthet rundt tjenestene jeg kan tilby og dessuten være tilgjengelig for organisasjonen, sier han.

(Pressenytt)

 

Kontaktpersoner:

* Steria, advokat Thor Beke, mobil 922 31 690

* Steria, markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren, tlf. 22 57 57 64, mobil 416 33 084

 

Dette er Steria:

Steria er et av de ledende europeiske it-konsulentselskapene, med 11 000 medarbeidere i 14 land, inkludert 300 medarbeidere i Norge. Selskapet som er børsnotert i Frankrike, omsatte i 2006 for 10,5 milliarder kroner. Bransjer hvor Steria står spesielt sterkt omfatter offentlig sektor, forsvar og politi, finans, telekom, transport og varehandel. Hovedtjenester er: rådgivning, systemintegrasjon og drift.

Det betyr at vi bistår med alt fra forretnings- og it-rådgivning til prosjektledelse, systemutvikling og infrastrukturleveranser til driftsstøtte og vedlikeholdsservice. For mer informasjon: www.steria.no

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Beke_Thor_Z web.jpg 6,63 kB (199x300)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Sopra Steria, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 26.02.2007 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS