presseticker

Skip to main content

Tonje (27) fra Hesseng er årets Circle K-talent

  Publisert: 31.07.2017 08:56 - av  Henning Poulsen

STASJONSTALENT. Tonje Cesilje Stabell på Circle K Hesseng er kåret til Årets talent. Foto: Circle K

Oslo: Tonje Cesilje Stabell er kåret til Årets talent i Circle K Norge. – Dette kommer som et sjokk, og gir meg motivasjon til å satse videre, sier finnmarksjenta som driver stasjonen Circle K Hesseng sammen med sin far og søster.

Smittende humør. Hardtarbeidende og med en sterk vilje til å bli skikkelig god. En samlende person som tar et naturlig lederansvar. Dette er noen av karakteristikkene talentjuryen til Circle K bruker for å beskrive vinneren av Årets talent 2017, Tonje Cesilje Stabell.

 

  1. – I et sterkt talentkull har Tonje utmerket seg som en målrettet, kundeorientert, nysgjerrig og ekstremt inkluderende person. Hun er en fantastisk ambassadør for Circle K, sier Lene Foldvik, ansvarlig for opplæring i Circle K Norge.

 

Satser videre på Hesseng

Tonje har nettopp fullført selskapets toårige talentprogram, og ser nå fram til å satse videre i familiebedriften på Hesseng. Her jobber hun side om side med søsteren Siw-Hege og pappa og stasjonseier Geir. Totalt har Circle K Hesseng 4-5 heltidsansatte og flere deltidsansatte.

 

– Jeg har vært med og drevet stasjonen siden 2009, og gjennom talentprogrammet har jeg fått svært nyttig påfyll om alt fra stasjonsøkonomi til bollepynt. Dessuten har jeg fått et sterkt faglig nettverk og samhold med de andre som deltok på programmet. Vi holder kontakten og spør hverandre ofte om råd, sier Tonje.

 

13 år og lagersjef

Allerede som 13-åring hadde hun sin første arbeidsdag på stasjonen på Hesseng, som selvutnevnt lagersjef.

 

– Jeg fylte på med brus og andre varer når det var tomt i hyllene. Du kan nesten si at jeg er født og oppvokst på stasjon, og jeg har alltid ønsket å jobbe med mennesker og treffe nye folk hver dag, forteller Tonje.

 

Omsetning og trivsel til værs

Pappa Geir er stolt over datterens talentpris, men egentlig ikke så veldig overrasket. – Tonje er en utrolig engasjert person, og når hun går inn for noe så gir hun alltid 100 prosent, sier han.

 

Ifølge Geir har talentutdanningen til Tonje virket positivt på hele Circle K Hesseng:

 

– Omsetningen har gått opp og trivselen på stasjonen har steget enda et hakk. Tonje er flink til å få med seg folk. Vi har et svært godt miljø her på Hesseng – og vi har nesten ikke sykefravær, sier han.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekst:

STASJONSTALENT. Tonje Cesilje Stabell på Circle K Hesseng er kåret til Årets talent. Foto: Circle K

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Hesseng, Tonje Cesilje Stabell, mobil 45 25 66 95

* Circle K Hesseng, Geir Stabell, mobil 47 82 69 02

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 31.07.2017 08:56
Teknisk løsning ZEVS AS