presseticker

Skip to main content

Circle K har kåret årets stasjonsdrivere

  Publisert: 27.06.2017 07:00 -

Årets stasjonsdrivere FY17. Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden sammen med avtroppende norgessjef Thomas Støkken. Foto: Killian Munch/Circle K

Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden i Fredrikstad i Østfold er kåret til «Årets Stasjonsdrivere» i Circle K.

Det skjedde foran en fullsatt sal med nærmere 500 tilhørere på tidenes første Circle K-forhandlerkongress i Spania mandag.

 

Det var avtroppende BU-leder Thomas Støkken som fikk æren av å kåre de to prisvinnerne: Thomas Hovda fra Circle K Kallerud som årets franchisetaker og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden som årets daglige leder ved selskapets egeneide stasjoner.

 

Vekst og økt lønnsomhet

Leni Fjeld får prisen for å ha levert sterke resultater siste driftsår. Under Lenis stødige ledelse har Circle K Østsiden opplevd vekst, økt lønnsomhet og et høyt nivå på orden og renhold.

 

– Leni har levert en fantastisk vekst på ferske sandwicher på hele 21 prosent. Overskuddet endte på 1,3 millioner kroner, er en økning på 35 prosent mot fjoråret, selv om drivstoffsalget var stengt i åtte uker på grunn av bytte av pumper og tanker. Hun knytter mange kunder til vårt lojalitetsprogram EXTRA, sa norgessjef Thomas Støkken da han overrakte henne prisen.

 

Leni har jobbet i selskapet i over 12 år, og de siste seks årene som daglig leder på stasjon. Hennes Circle K-kolleger beskriver Leni som en som gladelig hjelper til og som holder ord. Hun brenner for jobben, særlig stasjonen, og det er jevnlig utegrilling og aktiviteter for kundene.

 

– Jeg er veldig, veldig glad. Dette er stort, sa en stolt Leni Fjeld etter at hun mottok prisen.

 

3. generasjon Hovda på Kallerud

Thomas Hovda fra Kallerud i Oppland er 3. generasjon stasjonsdriver på Gjøvik. Støkken trakk fram følgende om Thomas:

 

– Han selger 83 ferske sandwicher og 80 hamburgere hver dag. Mat utgjør 45 prosent av butikkomsetningen, vekst på mat var i fjor på sju prosent og Thomas leverte et overskudd på 1,8 millioner kroner på Circle K Kallerud. Stasjonen får veldige gode tilbakemeldinger fra kundene, og er kjent langt utenfor Opplands grenser for ekstra god service. Circle K Kallerud er en ren og pen stasjon med et svært godt varetrykk, sa norgessjef Thomas Støkken da han utropte 3. generasjon Hovda til årets franchisetaker i Circle K.

 

Thomas Hovda har jobbet om lag 20 år på bensinstasjon, og vært franchisetaker nå i snart fem fem år.

 

Stasjonsdriveren på Kallerud beskrives av sine kolleger som en strukturert kar, med god kontroll og gode rutiner på stasjonen, han går alltid foran som et godt eksempel for sine medarbeidere. Han legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, og flere av de ansatte på stasjonen har jobbet der siden oppstarten for rundt 15 år siden.

Circle K Kallerud har vokst kontinuerlig siden oppstarten, og er blant de beste Circle K-stasjonene i Norge.

 

Fem drivere gikk til finalen, i tillegg til Leni og Thomas var det Anne Valborg Haugland fra Circle K Elvebakken i Finnmark, Tom Tuven fra Circle K Korgen i Nordland og Jostein Kristiansen fra Circle K Kvala i Rogaland.

 

Bildetekst:

Årets stasjonsdrivere FY17. Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden sammen med avtroppende norgessjef Thomas Støkken. Foto: Killian Munch/Circle K

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Årets stasjonsdrivere Circle K.jpg 17,06 kB (2953x1969)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 27.06.2017 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS