presseticker

Skip to main content

Fauske-stasjon kvernet fire tonn kaffe

  Publisert: 16.12.2021 06:50 - av  Henning Poulsen
De siste to årene har det gått med nesten fire tonn kaffebønner på Circle K Fauske. Det er mest blant stasjonene i hele Nordland fylke.

– Vi ligger godt plassert langs E6 og får inn både lokale stamkunder, håndverkere og helsefagarbeidere daglig. Kundene trives på stasjonen vår, og liker det de får i koppen, sier stasjonssjef Tove-Kristin Eliassen.

 

Hele 3,9 tonn kaffebønner har blitt kvernet av kaffemaskinene på Fauske-stasjonen de siste to årene. Det er et halvt tonn mer enn hos den Nordland-stasjonen som selger nest-mest kaffe, Circle K Mo i Rana.

 

Også Circle K Evenes, Circle K Olav V’s gate i Bodø, Circle K E6 Narvik, Bodø-stasjonen Circle K Hunstad og Circle K Leknes er blant kjedens storselgere av det sorte gull.

 

Rent, raskt og hyggelig

Så hva er hemmeligheten til gjengen på Circle K Fauske? Hvordan klarer de å selge så mye kaffe?

 

– Hyggelige og imøtekommende stasjonsmedarbeidere, iherdig renhold og vedlikehold av maskinene og kaffebønner av god kvalitet. Kundene vet at de alltid får varm drikke raskt og effektivt når de kommer til oss, sier Eliassen.

 

De tre «hotteste» kaffedrikkene på Circle K Fauske akkurat nå er – foruten svart kaffe – kakao og kaffe latte.

 

Nå gleder stasjonssjefen seg over den nye Koppen 2022 til Circle K. Den selger som varmt hvetebrød i hele desember.

 

– Dette er årets julegave! Tenk å kunne glede noen med en utømmelig gave som varer hele året, sier Eliassen.

 

Fylles 23 millioner ganger i året

Hvert år siden 2003 har Circle K Norge og forløperen Statoil lansert en kopp som lar kundene fylle ubegrenset med kaffe og andre varme drikker ved om lag 270 stasjoner i Norge. De siste årene har den båret navnet «Koppen».

 

– Den har blitt vårt mest berømte produkt. Hver morgen når jeg går nedover gata på vei til jobb, ser jeg Koppen gjennom vinduet i nesten annenhver bil. Hvert år fylles den rundt 23 millioner ganger. Mange kunder fyller så ofte at de finansierer Koppen i løpet av januar, og drikker dermed gratis resten av året, sier Jeanette Amara, som er ansvarlig for Koppen i Circle K Norge.

 

Hun forteller at Koppen er blitt en populær firmagave, og at mange bedrifter gir bort graverte kopper og kopper med firmalogo til både ansatte og samarbeidspartnere.

 

Stadig mer gjenbruk

Designmessig er Koppen 2022 nokså lik 2021-modellen, bortsett fra at den kommer i nye farger. En del kunder velger derfor å kun kjøpe bare «Avtalen» og gjenbruke en tidligere modell.

 

– Stadig flere får øynene opp for gjenbruk. I fjor hadde vi en gjenbruksandel på 25 prosent, og i år går vi for 30. Enkelte kunder samler på koppene våre, og vil gjerne ha den nye modellen hvert år. Det er selvsagt lov, sier Amara.

(Pressenytt)

 

Fem på kaffetoppen i Nordland:

1. Circle K Fauske

2. Circle K Mo i Rana

3. Circle K Olav V’s gate

4. Circle K Evenes

5. Circle K E6 Narvik

 

 

Bildetekster:

NY KOPP. Kaffedronning Tove-Kristin Eliassen viser fram Koppen 2022, en kopp som eieren kan fylle ubegrenset med varm drikke gjennom hele neste år. Foto: Circle K Fauske

 

VELKJENT. Jeanette Amara forteller at Koppen har blitt det mest kjente produktet til Circle K. Foto: Johnny Syversen

 

NY DESIGN. De nye Koppen-modellene for 2022. Foto: Circle K Norge

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Fauske, stasjonssjef Tove-Kristin Eliassen, mobil 90 56 06 69

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 16.12.2021 06:50
Teknisk løsning ZEVS AS