presseticker

Skip to main content

Hedmarkinger har spist 79 000 pizzaer langs veien

  Publisert: 24.02.2023 07:38 - av  Henning Poulsen

STORSELGERE. Henrik Granrud Trøen bidrar til at Circle K Alvdal selger mest pizza i Hedmark-området. Foto: Circle K Alvdal

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Hedmark-området. Siden høsten 2020 har selskapet servert 79 013 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Alvdal.

– Alle elsker pizza, og vi gjør det enkelt for kundene. Både lokale, besøkende og folk på gjennomfart svinger gjerne innom stasjonen vår for et pizzamåltid, sier Henrik Granrud Trøen, daglig leder på Circle K Alvdal.

 

Stasjonen hans har servert 15 250 pizzaenheter til sultne kunder, noe som er femte mest i hele Norge. I underkant av 5000 av disse var hele pizzaer, mens resten fordeler seg på pizzaporsjoner og andre varianter.

 

– Vi følger oppskrift og instrukser nøyaktig hver gang vi lager en pizza, og på den måten blir resultatet likt og kvaliteten høy hver gang. Våre dyktige medarbeidere liker godt å tilberede pizza, sier Trøen. Han avslører at «Triple Meat» og pepperoni og skinke er de mest populære variantene på hans stasjon.

 

I Hedmark-området kommer Circle K Arkoveien i Kongsvinger på andreplass i pizzasalg, med 12 225 enheter. Deretter følger Circle K E6 Innlandsporten på Tangen med 8674 enheter, Circle K Hernes med 8404, Circle K Skarnes med 6624, Circle K Flisa med 5603 og Circle K E6 Furnes med 5423 pizzaenheter.

 

Populært Peppes-samarbeid

Høsten 2020 lanserte Circle K Norge og Peppes Pizza konseptet «Peppes On The Go». Siden den gang har Circle K Norge solgt nesten 1,5 millioner pizzaenheter over hele landet.

 

– Dette har gått over all forventning. Ikke bare har kunder over hele landet tatt imot tilbudet med åpne armer, men salget av annen mat er like høyt som før. Pizzasalget har blitt en ren bonus for stasjonene, sier Trude Marchmann-Jensen kategorileder for mat i Circle K Norge.

 

Hun gir samarbeidet med Peppes Pizza en svært stor del av æren for pizzaeventyret til Circle K.

 

– Gjennom konseptet Peppes On The Go har vi fått en veldig ettertraktet pizzamerkevare inn på stasjonene. Særlig på litt mindre steder er dette er noe folk har sultet etter. Nå har de fleste et Peppes-tilbud i nærheten, sier Marchmann-Jensen.

 

Trend: Stor pizza på små plasser, og omvendt

Trude Marchmann-Jensen har merket seg en forbrukertrend som stort sett går igjen i hele landet. Store stasjoner selger flest små pizzaenheter, mens de mindre stasjonene med stødig fotfeste i lokalsamfunnet selger mest hele pizzaer.

 

– På de store stasjonene med mye gjennomfartstrafikk kjøper folk mat på farten, fordi de er sultne der og da. Disse velger gjerne enkeltporsjoner. Folk som bor rundt lokalstasjonene våre, tar gjerne med seg en hel pizza som overtidsmat eller kveldskos. Her er forbruket mer planlagt, sier matsjefen til Circle K Norge.

 

Hun forteller at Peppes og Circle K samarbeider om produktutviklingen, og at det legges stor vekt på at alle stasjonene skal lage pizzaen på nøyaktig samme måte. Slik skal kundene få den samme smaksopplevelsen uansett om de kjøper pizza på stasjon i Lakselv i nord eller Lindesnes i sør.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

STORSELGERE. Henrik Granrud Trøen bidrar til at Circle K Alvdal selger mest pizza i Hedmark-området. Foto: Circle K Alvdal

 

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Alvdal, daglig leder Henrik Granrud Trøen, mobil 91 68 32 35

* Circle K Norge, kategorileder for mat – Trude Marchmann-Jensen, mobil 90 66 21 23

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 24.02.2023 07:38
Teknisk løsning ZEVS AS