presseticker

Skip to main content

Her er Oppland-traktenes kaffekonger

  Publisert: 16.12.2021 06:50 - av  Henning Poulsen
Mens Circle K E6 Dombås har kvernet fem tonn kaffe de siste to årene, har mer enn seks tonn gått igjennom kverna på Circle K Strandtorget.

– Vi er Norges navle, og et utmerket stopp langs veien. Ved kaffemaskinene våre møtes alle typer av mennesker – arbeidsfolk, familier på tur og ikke minst våre lokale kunder, sier stasjonssjef ved Circle K E6 Dombås, Victor Nylen.

 

Også Circle K Mjøsstranda på Gjøvik, Circle K E6 Otta, Circle K Ringebu , Circle K Kallerud på Gjøvik, Circle K E6 Vinstra og Circle K E6 Øyer er blant kjedens storselgere av det sorte gull.

 

Nå gleder Victor Nylen seg over den nye Koppen 2022 til Circle K. Den selger som varmt hvetebrød i hele desember.

 

– Dette er årets julegave! Tenk å kunne glede noen med en utømmelig gave som varer hele året, sier han.

 

Fylles 23 millioner ganger i året

Hvert år siden 2003 har Circle K Norge og forløperen Statoil lansert en kopp som lar kundene fylle ubegrenset med kaffe og andre varme drikker ved om lag 270 stasjoner i Norge. De siste årene har den båret navnet «Koppen».

 

– Den har blitt vårt mest berømte produkt. Hver morgen når jeg går nedover gata på vei til jobb, ser jeg Koppen gjennom vinduet i nesten annenhver bil. Hvert år fylles den rundt 23 millioner ganger. Mange kunder fyller så ofte at de finansierer Koppen i løpet av januar, og drikker dermed gratis resten av året, sier Jeanette Amara, som er ansvarlig for Koppen i Circle K Norge.

 

Hun forteller at Koppen er blitt en populær firmagave, og at mange bedrifter gir bort graverte kopper og kopper med firmalogo til både ansatte og samarbeidspartnere.

 

Stadig mer gjenbruk

Designmessig er Koppen 2022 nokså lik 2021-modellen, bortsett fra at den kommer i nye farger. En del kunder velger derfor å kun kjøpe bare «Avtalen» og gjenbruke en tidligere modell.

 

– Stadig flere får øynene opp for gjenbruk. I fjor hadde vi en gjenbruksandel på 25 prosent, og i år går vi for 30. Enkelte kunder samler på koppene våre, og vil gjerne ha den nye modellen hvert år. Det er selvsagt lov, sier Amara.

(Pressenytt)

 

Fem på kaffetoppen i Oppland-området:

1. Circle K Strandtorget

2. Circle K E6 Dombås

3. Circle K Mjøsstranda

4. Circle K E6 Otta

5. Circle K Ringebu

 

 

Bildetekster:

NY KOPP. Kaffekongen Victor Nylen viser fram Koppen 2022, en kopp som eieren kan fylle ubegrenset med varm drikke gjennom hele neste år. Foto: Circle K E6 Dombås

 

VELKJENT. Jeanette Amara forteller at Koppen har blitt det mest kjente produktet til Circle K. Foto: Johnny Syversen

 

NYTT DESIGN. De nye Koppen-modellene for 2022. Foto: Circle K Norge

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E6 Dombås, stasjonssjef Victor Nylen, mobil 97 94 19 59

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 16.12.2021 06:50
Teknisk løsning ZEVS AS