presseticker

Skip to main content

Ruster opp matsatsingen langs sunnmørske veier

  Publisert: 13.12.2018 07:00 - av  Henning Poulsen

NY BUTIKK. Slik ser det ut på Circle K Digerneset etter ombyggingen. Foto: Circle K Digerneset

Nå slippes et helt nytt butikkonsept med spennende menyer løs ved Circle K Digerneset utenfor Ålesund.

– Vi har gledet oss til å komme i mål med ombyggingen vår, og jeg er overbevist om at kundene vil sette stor pris på både det nye mattilbudet og den nye butikken, sier Thomas Grüner, stasjonsdriver ved Circle K Digerneset.

 

5. desember begynte ombyggingen av Circle K Digerneset. Selv om den offisielle åpningsfesten er satt til fredag 21. desember, kan kundene allerede nå stifte bekjentskap med stasjonens nye butikk og matservering.

 

Ann Helen Våge, kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge, forteller at målet med butikkoppgraderingen er å levere et solid matløft i nye, hyggelige omgivelser.

 

– Vi ser en tydelig trend der stadig flere ønsker å spise sunnere og mer variert. Samtidig stiller vi også høyere krav til smaken. Disse realitetene har vi tatt innover oss når vi nå fornyer og forsterker mattilbudet på Sunnmøre, sier Våge.

 

Vil ha rask, sunn og velsmakende mat

Hun forteller at de oppgraderte butikkene som allerede har utvidet mattilbudet med meksikanske retter, ferske salater og nysmurte sandwicher, opplever sterk vekst i matomsetningen.

 

– Kundene spiser stadig flere måltider på farten, samtidig som de har høyere forventninger til at maten skal komme raskt, smake godt og være sunn, sier Våge.

 

Mer kjøtt i pølsa

Samtidig som en del nå forandres ved Circle K Digerneset, vil mye også forbli som det var. Stasjonen har fremdeles pølser og hamburgere på menyen til de som ønsker det. Imidlertid har pølsene fått høyere kjøttinnhold enn tidligere, mens hamburgermenyene er oppgradert med nye råvarer. Stekemetoden er også forbedret, slik at burgerne får en mer crispy overflate.

 

– Nylig signerte vi en intensjonsavtale med helsemyndighetene, der hensikten er å redusere inntaket av salt, sukker og mettet fett i befolkningen samt øke inntaket av sunne matvarer. Vi er stolte av å kunne kutte i salt, fett og kalorier, samtidig som smaksopplevelsen blir bedre. Jeg gleder meg til å se hvordan det nye matkonseptet vårt blir tatt imot av folk på Sunnmøre, sier Våge.

 

 

Bildetekst:

NY BUTIKK. Slik ser det ut på Circle K Digerneset etter ombyggingen. Foto: Circle K Digerneset

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Digerneset, stasjonsdriver Thomas Grüner, mobil 46 94 90 10

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak CK Digerneset New Store.jpg 1,58 MB (2016x1512)
Bilde - vedlegg til sak CK Digerneset New Store 2.jpg 1,49 MB (2016x1512)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 13.12.2018 07:00
Teknisk løsning ZEVS AS