presseticker

Skip to main content

Sørlendinger har spist 50 000 pizzaer langs veien

  Publisert: 24.02.2023 08:05 - av  Henning Poulsen

STORSELGERE. Pizzaansvarlige Malin Høen Gregersen og Tom Sandvik bidrar til at Circle K Risør selger mest pizza på Sørlandet. Foto: Circle K Risør

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Agder. Siden høsten 2020 har selskapet servert 50 606 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Risør og Lillesand.

– Det er kjempemoro at Risør er pizzaby nummer én i landsdelen. Målet er å være det naturlige valget for de som vil ha takeawaypizza av høy kvalitet, sier Bjørn Larsen, som driver Circle K Risør.

 

Stasjonen hans har servert 9998 pizzaenheter til sultne kunder. Det er mest i hele Agder. Om lag 8500 av disse var hele pizzaer, mens resten fordeler seg på pizzaporsjoner og andre varianter.

 

På Sørlandet kommer Circle K E18 Lillesand på andreplass i pizzasalg, med 9029 enheter. Deretter følger Circle K E18 Brokelandsheia i Gjerstad kommune med 5965 enheter, Circle K Sira i Flekkefjord med 5363, Circle K Grimstad med 4954, Circle K E18 Arendal med 4503 og Circle K Livold med 3800 pizzaenheter.

 

Populært Peppes-samarbeid

Høsten 2020 lanserte Circle K Norge og Peppes Pizza konseptet «Peppes On The Go». Siden den gang har Circle K Norge solgt nesten 1,5 millioner pizzaenheter over hele landet.

 

– Dette har gått over all forventning. Ikke bare har kunder over hele landet tatt imot tilbudet med åpne armer, men salget av annen mat er like høyt som før. Pizzasalget har blitt en ren bonus for stasjonene, sier Trude Marchmann-Jensen kategorileder for mat i Circle K Norge.

 

Hun gir samarbeidet med Peppes Pizza en svært stor del av æren for pizzaeventyret til Circle K.

 

– Gjennom konseptet Peppes On The Go har vi fått en veldig ettertraktet pizzamerkevare inn på stasjonene. Særlig på litt mindre steder er dette er noe folk har sultet etter. Nå har de fleste et Peppes-tilbud i nærheten, sier Marchmann-Jensen.

 

Risør spiser mest stor pizza i hele Norge

Bjørn Larsen ved Circle K Risør bekrefter at Peppes-konseptet er svært populært lokalt.

 

– Vi begynte med pizzasalg noen år før Peppes On The Go ble lansert, og vi fikk markert oss som en god pizzadestinasjon. Likevel ble Peppes-konseptet et stort løft. Vi gjorde grundige forberedelser, oppgraderte matsonen og fikk på plass klikk-og-hent-bestilling som gjør det enkelt for kunden å bestille fra menyen og bestemme hentetid, sier han.

 

Larsen skryter også av sine medarbeidere, med pizzaansvarlige Malin Høen Gregersen og Tom Sandvik i spissen.

 

– Vi har en kjempedyktig gjeng som har gjort en fantastisk jobb både før og etter lanseringen av Peppes On The Go. Takket være dem har vi lykkes med å få budskapet ut til kundene våre ved hjelp av blant annet konkurranser i sosiale medier, sier stasjonsdriveren.

 

Han forteller at ingen Circle K-stasjoner i Norge har solgt flere store pizzaer enn Circle K Risør i 2022 og hittil i 2023.

 

– De mest populære pizzaene hos oss er American Beef, Hot Chicken, Triple Meat og Pepperoni, sier Bjørn Larsen.

 

Trend: Lokalstasjoner best på stor pizza

Trude Marchmann-Jensen har merket seg en forbrukertrend som stort sett går igjen i hele landet. Store stasjoner selger flest små pizzaenheter, mens de mindre stasjonene med stødig fotfeste i lokalsamfunnet selger mest hele pizzaer.

 

– På de store stasjonene med mye gjennomfartstrafikk kjøper folk mat på farten, fordi de er sultne der og da. Disse velger gjerne enkeltporsjoner. Folk som bor rundt lokalstasjonene våre, tar gjerne med seg en hel pizza som overtidsmat eller kveldskos. Her er forbruket mer planlagt, sier matsjefen til Circle K Norge.

 

Hun forteller at Peppes og Circle K samarbeider om produktutviklingen, og at det legges stor vekt på at alle stasjonene skal lage pizzaen på nøyaktig samme måte. Slik skal kundene få den samme smaksopplevelsen uansett om de kjøper pizza på stasjon i Lakselv i nord eller Lindesnes i sør.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

STORSELGERE. Pizzaansvarlige Malin Høen Gregersen og Tom Sandvik bidrar til at Circle K Risør selger mest pizza på Sørlandet. Foto: Circle K Risør

 

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Risør, driver Bjørn Larsen, mobil 90 53 46 09

* Circle K Norge, kategorileder for mat – Trude Marchmann-Jensen, mobil 90 66 21 23

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 24.02.2023 08:05
Teknisk løsning ZEVS AS