presseticker

Skip to main content

Telemarkinger har spist nesten 70 000 pizzaer langs veien

  Publisert: 24.02.2023 08:57 - av  Henning Poulsen

STORSELGERE. (f.v.) Nestleder Astrid Bolette Lauritsen og daglig leder Lindy Haukedal bidrar til at Circle K E18 Bamble selger mest pizza i hele Telemark. Foto: Circle K E18 Bamble

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

Pizzasatsingen til Circle K Norge har blitt en velsmakende suksess i Telemark. Siden høsten 2020 har selskapet servert 69 558 pizzaenheter her. Aller mest populært er tilbudet i Bamble.

– Pizzatilbudet vårt er aller mest populært blant ladekundene. De har jo bedre tid, gjerne. I tillegg er det mange som legger familieturen innom stasjonen for å få seg et pizzamåltid. Vi har også mange langtransportsjåfører som tar kveldsmaten sin hos oss, sier Lindy Haukedal, daglig leder på Circle K E18 Bamble.

 

Stasjonen hennes har servert hele 18 793 pizzaenheter til sultne kunder, noe som er nest-mest blant alle Circle K-stasjonene i hele Norge. Om lag 3200 av disse var hele pizzaer, mens resten fordeler seg på pizzaporsjoner og andre varianter.

 

– Når man skal satse, er det viktig å få med alle på laget. Jeg er heldig som leder en stasjon som alle de ansatte har et sterkt eierforhold til. Det merkes i kvaliteten på pizzaen vi serverer, sier Haukedal.

 

I Telemark kommer Circle K Telemarksporten i Porsgrunn på andreplass i pizzasalg, med 9599 enheter. Deretter følger Circle K Høydalsmo med 7872 enheter, Circle K Heddal med 5759, Circle K Drangedal med 5713, Circle K Seljord med 4602 og Circle K Bø i Telemark med 4113 pizzaenheter.

 

Populært Peppes-samarbeid

Høsten 2020 lanserte Circle K Norge og Peppes Pizza konseptet «Peppes On The Go». Siden den gang har Circle K Norge solgt nesten 1,5 millioner pizzaenheter over hele landet.

 

– Dette har gått over all forventning. Ikke bare har kunder over hele landet tatt imot tilbudet med åpne armer, men salget av annen mat er like høyt som før. Pizzasalget har blitt en ren bonus for stasjonene, sier Trude Marchmann-Jensen kategorileder for mat i Circle K Norge.

 

Hun gir samarbeidet med Peppes Pizza en svært stor del av æren for pizzaeventyret til Circle K.

 

– Gjennom konseptet Peppes On The Go har vi fått en veldig ettertraktet pizzamerkevare inn på stasjonene. Særlig på litt mindre steder er dette er noe folk har sultet etter. Nå har de fleste et Peppes-tilbud i nærheten, sier Marchmann-Jensen.

 

Bamble-favoritt med trippelt kjøtt

Lindy Haukedal ved Circle K E18 Bamble bekrefter at Peppes-konseptet er populært lokalt.

 

– Det har blitt tatt veldig godt imot, sier hun, og avslører samtidig hvilken variant som er mest populær i Bamble.

 

– Det går mest Triple Meat, med American Beef som en god nummer to, legger Haukedal til.

 

Trend: Stor pizza på små plasser, og omvendt

Matsjefen til Circle K Norge har merket seg en forbrukertrend som stort sett går igjen i hele landet. Store stasjoner selger flest små pizzaenheter, mens de mindre stasjonene med stødig fotfeste i lokalsamfunnet selger mest hele pizzaer.

 

– På de store stasjonene med mye gjennomfartstrafikk kjøper folk mat på farten, fordi de er sultne der og da. Disse velger gjerne enkeltporsjoner. Folk som bor rundt lokalstasjonene våre, tar gjerne med seg en hel pizza som overtidsmat eller kveldskos. Her er forbruket mer planlagt, sier Marchmann-Jensen.

 

Hun forteller at Peppes og Circle K samarbeider om produktutviklingen, og at det legges stor vekt på at alle stasjonene skal lage pizzaen på nøyaktig samme måte. Slik skal kundene få den samme smaksopplevelsen uansett om de kjøper pizza på stasjon i Lakselv i nord eller Lindesnes i sør.

(Pressenytt)

 

 

Bildetekster:

STORSELGERE. (f.v.) Nestleder Astrid Bolette Lauritsen og daglig leder Lindy Haukedal bidrar til at Circle K E18 Bamble selger mest pizza i hele Telemark. Foto: Circle K E18 Bamble

 

PEPPES-SUKSESS. Matsjef Trude Marchmann-Jensen tilbereder en Peppes On The Go-pizza på Circle K Økern. Nasjonalt har Circle K Norge nå solgt 1,5 millioner pizzaenheter. Foto: Johnny Syversen

 

Kontaktpersoner:

* Circle K E18 Bamble, daglig leder Lindy Haukedal, mobil 97 95 26 77

* Circle K Norge, kategorileder for mat – Trude Marchmann-Jensen, mobil 90 66 21 23

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53


Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 24.02.2023 08:57
Teknisk løsning ZEVS AS