presseticker

Skip to main content

1-2-3 og Statoil Automat blir Circle K Automat i Oppland

  Publisert: 07.10.2018 11:03 -

Slik blir flere av Circle Ks nye automater. (Illustrasjonsbilde)

Automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat skifter navn til Circle K Automat i Oppland. Innen mars 2019 får selskapets 120 ubetjente stasjoner i Norge nye farger og nytt navn, Circle K Automat.

Ett år etter det store merkeskiftet, der 345 servicestasjoner og truckautomater ble merket om fra Statoil til Circle K på 316 dager, er turen nå kommer til automatstasjonene 1-2-3 og Statoil Automat.

 

– I et land der mange små bensinstasjoner strever med lønnsomheten, er automatstasjoner et viktig tilskudd for å tilby drivstoff langs norske veier, spesielt i distriktene. Dette merkevareskiftet innebærer en etterlengtet oppgradering av en viktig del av Circle K-nettverket, vi skal fortsatt tilby kundene det største og mest tilgjengelige nettverket av bensinstasjoner i Norge, sier Trond Arne Kiste, Senior Business Manager og sjef for automatene i Circle K Norge.

 

Drivstoffpumpene blir merket med «miles», samme varemerke som i dag er på drivstoffet til Circle Ks betjente servicestasjoner. Både pumper, pumpetak, flaggstenger og mast blir oppgradert og får ny logo og nye farger.

 

De 120 ubetjente automatstasjonene ligger spredt over hele landet, og arbeidet iverksettes etter hvert som kommunen gir godkjenning til merkeskiftet.

 

 

Bildetekst:

Slik blir flere av Circle Ks nye automater. (Illustrasjonsbilde)

 

Kontaktperson:

Circle K, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, e: knusen@circlekeurope.com, m. 917 38053

Følgende automater merkes om i Oppland:

1-2-3 Dokka

Statoil Automat Gausdal

Statoil Automat Øyer

Statoil Automat Kvam

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak circle k automat.jpg 3,94 MB (4898x3265)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 07.10.2018 11:03
Teknisk løsning ZEVS AS