presseticker

Skip to main content

Akershus-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 09:22 - av  Henning Poulsen
De to siste årene har Circle K-stasjonene i Akershus samlet inn mer enn 750 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

Både i 2016 og 2017 var Akershus det fylket i Norge der Circle K samlet inn mest til Rosa Sløyfe-saken.

 

I fjor var det Circle K E6-Dal som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Akershus. Året før gikk Circle K Fjellhamar til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Akershus – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Akershus og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K E6-Dal samlet inn 47 550 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Akershus.

 

– Rosa Sløyfe er en veldig viktig kampanje som det er lett å få med alle på. De ansatte har vært engasjerte, og kundene har vært gavmilde med donasjonene. Temaet berører jo de fleste av oss på en eller annen måte, sa stasjonsdriver Ida Burud etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Akershus

 

2017:

1. Circle K E6-Dal

2. Circle K E6 Berger

3. Circle K Minnesund

4. Circle K Fjellhamar

5. Circle K Eidsvoll Verk

 

2016:

1. Circle K Fjellhamar

2. Circle K Kjeller

3. Circle K Nadderud

4. Circle K E6 Berger

5. Circle K Flaskebekk

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 09:22
Teknisk løsning ZEVS AS