presseticker

Skip to main content

Aust-Agder vasket inn nesten 100 000 til kreftsaken

  Publisert: 08.11.2017 07:02 - av  Henning Poulsen

En medarbeider på Circle K Grimstad selger pølser i anledning kampanjen

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde

I hele oktober har Circle K-stasjonene i Aust-Agder solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Til sammen har fylkets stasjonskunder donert 96 495 kroner til kreftsaken.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

 

Totalt har kjeden samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-saken over en seksårsperiode.

 

Risør, Grimstad og Lillesand på topp

Circle K Risør samlet inn 19 200 kroner i år, og ble dermed fylkets største bidragsyter til Rosa Sløyfe. Deretter fulgte Circle K Grimstad med 18 540 kroner, Circle K Kjerlingland i Lillesand med 18 495 kroner og Circle K Harebakken i Arendal med 11 605 kroner. På femteplass havnet Circle K Saltrød, som samlet inn 8125 kroner.

 

På Risør er man ekstra stolte over å ha samlet inn mest i fylket.

 

– Det er veldig moro at vi klarte å få til et godt bidrag til Rosa Sløyfe. Dette er jo en innsamling som går til et kjempegodt formål. Våre medarbeidere har gjort en fantastisk innsats, og kundene har vært veldig generøse, sier Bjørn Larsen, stasjonsdriver for Circle K Risør.

 

Han forteller at stasjonen stort sett har lokale kunder, og at mange har gitt bidrag opptil flere ganger.

 

– Alle betalende kunder i kassa ble spurt om et bidrag på 5, 10 eller 30 kroner til Rosa Sløyfe. Veldig mange ønsket å gi høyere beløp enn det, sier Larsen.

 

Er blant de som gir mest

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,3 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

 

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

 

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

 

Innlandsstasjon i særklasse

I år var det Circle K Strandtorget på Lillehammer som samlet inn det høyeste enkeltbeløpet gjennom kampanjeperioden; nesten 100 000 kroner. På plassene bak følger Circle K Lura, Circle K Elverum, Circle K Dombås og Circle K Åmot, som alle samlet inn over 50 000 kroner hver.

 

Akershus er det fylket der Circle K-kundene har donert mest til Rosa Sløyfe-aksjonen i år, etterfulgt av Buskerud, Rogaland, Oppland og Hedmark.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

Disse stasjonene samlet inn mest i Aust-Agder:

1. Circle K Risør

2. Circle K Grimstad

3. Circle K Kjerlingland

4. Circle K Harebakken

5. Circle K Saltrød

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Risør, stasjonsdriver Bjørn Larsen, mobil 90 53 46 09

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.11.2017 07:02
Teknisk løsning ZEVS AS