presseticker

Skip to main content

Bilvask i Finnmark ga 100 000 til kreftsaken

  Publisert: 06.11.2016 09:33 - av  Henning Poulsen
Oslo: I hele oktober vasket bileiere i Finnmark inn 100 050 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Vadsø var den stasjonen som samlet inn aller mest penger.

– Vi er selvfølgelig stolte over å være den stasjonen i Finnmark som har vasket inn flest kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen, i år som i fjor. Dette er en kampanje som både kundene og vi ansatte synes er viktig, sier Raymond Ananiassen hos Circle K Vadsø.

 

I hele oktober vasket Circle K-stasjoner i Finnmark inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen. Hver solgte poleringsvask ga 50 kroner til kreftsaken.

 

Circle K Vadsø samlet inn aller mest, hele 25 300 kroner. Deretter fulgte Circle K Alta med 22 600 kroner, Circle K Elvebakken med 19 000 kroner og Circle K Hesseng med 12 200 kroner. Circle K Lakselv vasket inn 7950 kroner, det femte høyeste beløpet i fylket.

 

Circle K Alta er den stasjonen i Finnmark som har den største innsamlingsøkningen. Stasjonen vasket inn 61 prosent mer til kreftsaken i år enn den klarte i fjor.

 

Rosa vaskehall i Vadsø

På Circle K Vadsø har kundene gitt bred oppslutning om årets Rosa Sløyfe-aksjon. Gjennom hele aksjonen har vaskehallen badet i rosa lys.

 

– Vi fikk en «flying start» på denne kampanjen fordi vi bare tre dager i forveien hadde fått installert ny bilvaskemaskin blitt ferdige med oppussing av hallen, sier en stolt Raymond Ananiassen hos Circle K Vadsø.

 

4,6 millioner til kreftsaken

Totalt har Circle K vasket inn nesten 3,4 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen i år. Det er ny rekord, og er om lag en halv million mer enn resultatet fra fjorårets aksjon.

 

I tillegg solgte stasjonene blant annet kaffe og reflekser til inntekt for aksjonen, noe som gjorde at det totale beløpet kom opp i over 4,6 millioner kroner. På fredag kunne selskapet overrekke sjekken til Kreftforeningen.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er helt avgjørende for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier Ole Alexander Opdalshei, assisterende generalsekretær i Kreftforeningen.

 

Han er imponert over det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og stasjonene har bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett i år. Samtidig vil vi takke alle kundene våre for en fantastisk oppslutning og giverglede også i år, sier Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K Norge AS.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER:

Disse samlet inn mest i Finnmark

1. Circle K Vadsø

2. Circle K Alta

3. Circle K Elvebakken

4. Circle K Hesseng

5. Circle K Lakselv

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)

 

Bildetekster:

FIKK STOR SJEKK. Ole Alexander Opdalshei i Kreftforeningen fikk overrakt en sjekk på over 4,6 millioner kroner av Circle K, her representert ved Geir Hofgaard fra Circle K Mosseporten. Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

 

GRUPPEBILDE. Ole Alexander Opdalshei og aksjonsleder Marit Sophie Egge fra Kreftforeningen og Geir Hofgaard og Kjetil Foyn fra Circle K. Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

 

ROSA VASK. Tusenvis av bilister over hele landet støttet Rosa Sløyfe-aksjonen ved å kjøpe bilvask på en Circle K-stasjon. Foto: Circle K Fagernes - Narvik

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K, kategorisjef bilvask - Anders Hagen, mobil 92 09 14 35

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Vadsø, Raymond Ananiassen, mobil 97 13 77 19

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak 1. overrekkelsen.jpg 13,97 kB (3872x2592)
Bilde - vedlegg til sak 2. overrekkelsen - gruppebilde.jpg 3,35 kB (3872x2592)
Bilde - vedlegg til sak 3. bilvask Fagernes-Narvik.jpg 4,10 kB (2048x1536)
Bilde - vedlegg til sak 4. kampanjemateriell - plakat og drops.jpg 2,76 MB (3264x2448)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.11.2016 09:33
Teknisk løsning ZEVS AS