presseticker

Skip to main content

Bilvask i Hedmark ga nesten 190 000 til kreftsaken

  Publisert: 06.11.2016 09:31 - av  Henning Poulsen

ROSA RAMME: På Circle K Elverum kunne kundene ta selfie med rosa ramme. Foto: Circle K Elverum

 

ROSA STASJON. Circle K Hernes lå badet i rosa lys i oktober. Foto: Circle K Hernes

ROSA SKJEGG. Roger Haugen på Circle K Elverum farger skjegget.

Oslo: I hele oktober vasket bileiere i Hedmark inn 188 550 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Elverum var den stasjonen som samlet inn aller mest penger.

– Vi vet at alle de andre stasjonene i fylket legger mye innsats i denne kampanjen, og derfor er vi kjempestolte over å ha samlet inn mest. Hvert år er målet vårt å levere bedre enn året før. Været ble dårlig på slutten, men med knallinnsats den siste helga og positive vaskekunder så kom vi i mål, sier Roger Haugen hos Circle K Elverum.

 

I hele oktober vasket Circle K-stasjoner i Hedmark inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen. Hver solgte poleringsvask ga 50 kroner til kreftsaken.

 

Circle K Elverum samlet inn aller mest, 40 750 kroner. Dette var også det sjette høyeste beløpet på landsbasis.

 

Deretter fulgte Circle K Vangsveien med 26 850 kroner, Circle K Tynset med 23 300 kroner og Circle K Flisa med 16 250 kroner. Circle K Furnes E-6 vasket inn 16 050 kroner, det femte høyeste beløpet i fylket.

 

Circle K Tynset er den stasjonen i Hedmark som har den største innsamlingsøkningen. Stasjonen vasket inn 24 prosent mer til kreftsaken i år enn den klarte i fjor.

 

Rosa skjegg i Elverum

På Circle K Elverum har kundene gitt bred oppslutning om årets Rosa Sløyfe-aksjon. Gjennom hele aksjonen har stasjonen badet i rosa lys, det ble arrangert Polaris-utstilling og mange kunder tok bilde av seg selv gjennom en rosa ramme. Stasjonen fikk besøk av Rosa Sløyfe-damene og solgte store mengder kampanjeeffekter til støtte for kreftsaken. Det ble også lagt merke til at Roger Haugen farget skjegget rosa.

 

– Vi er alle på en eller annen måte påvirket av kreft. Alle kjenner noen som har hatt denne sykdommen. Jeg tror det er derfor denne kampanjen engasjerer så mange og at givergleden er så stor, sier Haugen.

 

4,6 millioner til kreftsaken

Totalt har Circle K vasket inn nesten 3,4 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen i år. Det er ny rekord, og er om lag en halv million mer enn resultatet fra fjorårets aksjon.

 

I tillegg solgte stasjonene blant annet kaffe og reflekser til inntekt for aksjonen, noe som gjorde at det totale beløpet kom opp i over 4,6 millioner kroner. På fredag kunne selskapet overrekke sjekken til Kreftforeningen.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er helt avgjørende for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier Ole Alexander Opdalshei, assisterende generalsekretær i Kreftforeningen.

 

Han er imponert over det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og stasjonene har bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett i år. Samtidig vil vi takke alle kundene våre for en fantastisk oppslutning og giverglede også i år, sier Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K Norge AS.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER:

Disse samlet inn mest i Hedmark

1. Circle K Elverum

2. Circle K Vangsveien

3. Circle K Tynset

4. Circle K Flisa

5. Circle K Furnes E-6

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)

 

Bildetekster:

ROSA RAMME: På Circle K Elverum kunne kundene ta selfie med rosa ramme. Foto: Circle K Elverum

 

ROSA STASJON. Circle K Hernes lå badet i rosa lys i oktober. Foto: Circle K Hernes

 

ROSA SKJEGG. Roger Haugen på Circle K Elverum farger skjegget.

 

FIKK STOR SJEKK. Ole Alexander Opdalshei i Kreftforeningen fikk overrakt en sjekk på over 4,6 millioner kroner av Circle K, her representert ved Geir Hofgaard fra Circle K Mosseporten. Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

 

GRUPPEBILDE. Ole Alexander Opdalshei og aksjonsleder Marit Sophie Egge fra Kreftforeningen og Geir Hofgaard og Kjetil Foyn fra Circle K. Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K, kategorisjef bilvask - Anders Hagen, mobil 92 09 14 35

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Elverum, Roger Haugen, mobil 95 05 86 95

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.11.2016 09:31
Teknisk løsning ZEVS AS