presseticker

Skip to main content

Bilvask i Vest-Agder ga over 30 000 til kreftsaken

  Publisert: 06.11.2016 09:37 - av  Henning Poulsen
Oslo: I hele oktober vasket bileiere i Vest-Agder inn 32 050 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Kvinesdal var den stasjonen som samlet inn aller mest penger.

– Vi er stolte av å fortsatt være den stasjonen i Vest Agder som samler inn mest til Rosa Sløyfe-aksjonen. Dette er en kampanje som både kundene og vi ansatte synes er viktig, sier Øyvind Kristiansen hos Circle K Kvinesdal.

 

I hele oktober vasket Circle K-stasjoner i Vest-Agder inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen. Hver solgte poleringsvask ga 50 kroner til kreftsaken.

 

Circle K Kvinesdal samlet inn aller mest, 8000 kroner. Deretter fulgte Circle K Farsund med 5350 kroner, Circle K Lyngdal med 4950 kroner og Circle K Flekkefjord med 4900 kroner. Circle K Elvegaten vasket inn 3450 kroner, det femte høyeste beløpet i fylket.

 

Kvinesdal pyntet rosa

På Circle K Kvinesdal har kundene gitt bred oppslutning om årets Rosa Sløyfe-aksjon. Gjennom hele aksjonen har stasjonen vært pyntet med rosa ballonger og plakater.

 

– Det er en fint å kunne bidra til dette gode og viktige formålet samtidig som kundene kan glede seg over skinnende ren bil. Jeg er takknemlig overfor alle kunder og medarbeidere som er med og bidrar, sier en stolt Øyvind Kristiansen hos Circle K Kvinesdal.

 

4,6 millioner til kreftsaken

Totalt har Circle K vasket inn nesten 3,4 millioner kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen i år. Det er ny rekord, og er om lag en halv million mer enn resultatet fra fjorårets aksjon.

 

I tillegg solgte stasjonene blant annet kaffe og reflekser til inntekt for aksjonen, noe som gjorde at det totale beløpet kom opp i over 4,6 millioner kroner. På fredag kunne selskapet overrekke sjekken til Kreftforeningen.

 

– Dette er et voldsomt imponerende beløp som er helt avgjørende for brystkreftsaken. Pengene er med på å sørge for at vi kan drive langsiktig forskning som kommer pasientene til gode, sier Ole Alexander Opdalshei, assisterende generalsekretær i Kreftforeningen.

 

Han er imponert over det sosiale engasjementet til Circle K.

 

– Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og stasjonene har bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett i år. Samtidig vil vi takke alle kundene våre for en fantastisk oppslutning og giverglede også i år, sier Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K Norge AS.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER:

Disse samlet inn mest i Vest-Agder

1. Circle K Kvinesdal

2. Circle K Farsund

3. Circle K Lyngdal

4. Circle K Flekkefjord

5. Circle K Elvegaten

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)

 

Bildetekster:

FIKK STOR SJEKK. Ole Alexander Opdalshei i Kreftforeningen fikk overrakt en sjekk på over 4,6 millioner kroner av Circle K, her representert ved Geir Hofgaard fra Circle K Mosseporten. Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

 

GRUPPEBILDE. Ole Alexander Opdalshei og aksjonsleder Marit Sophie Egge fra Kreftforeningen og Geir Hofgaard og Kjetil Foyn fra Circle K. Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

 

ROSA VASK. Tusenvis av bilister over hele landet støttet Rosa Sløyfe-aksjonen ved å kjøpe bilvask på en Circle K-stasjon. Foto: Circle K Fagernes - Narvik

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K, kategorisjef bilvask - Anders Hagen, mobil 92 09 14 35

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Circle K Kvinesdal, Øyvind Kristiansen, mobil 95 87 01 85

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak 1. overrekkelsen.jpg 13,97 kB (3872x2592)
Bilde - vedlegg til sak 2. overrekkelsen - gruppebilde.jpg 3,35 kB (3872x2592)
Bilde - vedlegg til sak 3. bilvask Fagernes-Narvik.jpg 4,10 kB (2048x1536)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 06.11.2016 09:37
Teknisk løsning ZEVS AS