presseticker

Skip to main content

Circle K utvider ladetilbudet på Vinstra

  Publisert: 17.03.2022 15:09 -

Daglig leder på Circle K E6 Vinstra, Hanne Skårvold-Vang, ved en av de nye laderne.

Circle K utvider ladekapasiteten i Gudbrandsdalen til 10 ladeplasser når fire nye lynladere på 300 kW, såkalte Hyperchargere, tas i bruk på Circle K E6 Vinstra.

– Dette har vi ventet på. Fire nye hurtigladere på 300 kW og åtte ladeplasser er kjærkomment, det trenger vi. Dette blir et mye bedre tilbud langs en viktig strekning, ikke minst for langdistansekjørerne. Fra før har vi to 50 kW-ladere, sier en svært fornøyd daglig leder på Circle K E6 Vinstra i Lomoen, Hanne Skårvold-Vang.

 

Circle K E6 Vinstra er en travel stasjon, med mye trafikk på sommeren, i ferien og i høytidene. Hver av laderne hos Circle K på Lomoen kan lade inntil to biler samtidig (dvs inntil 150 kW hver) eller én bil med inntil 300 kW. Alle laderne har plugger for både CCS og Chademo. Anlegget er bygget med åtte ladeplasser, med muligheter for utvidelse etter hvert som ladetrafikken tar seg opp.

 

Circle K er en av de mest offensive utbyggerne av hurtigladenettverk i Norge, og har så langt prioritert å bygge sine egne ladere ved Circle K-stasjoner i byer og spredt langs norske veier, sier Åse Bomann-Larsen, eiendomssjef i Circle K Norge.

 

Hun forteller at Circle K nå har godt over 600 ladere fordelt på ca. 100 stasjoner, av disse er over 280 egne Circle K-ladere på 63 stasjoner, et tall som stadig vokser.

 

– Vårt mål er å etablere et ladetilbud som dekker behovet som er i det norske markedet. Vi vurderer hele tiden steder og områder hvor behovet for lading eksisterer eller er økende, forteller eiendomssjefen i Circle K Norge.

 

De nye laderne er svært enkle i bruk, enten med appen Circle K Charge, ladebrikke eller firmakort for registrerte kunder. Det er også mulig med engangsbetaling ved å bruke mobilkameraet for å skanne QR-kode - eller taste inn en nettadresse.

 

 

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak Circle K Vinstra lader.jpg 1,92 MB (2999x3999)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 17.03.2022 15:09
Teknisk løsning ZEVS AS