presseticker

Skip to main content

Finnmark-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 09:32 - av  Henning Poulsen

Fra Rosa Sløyfe-aksjonen på Circle K Hesseng i fjor.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Finnmark samlet inn nesten 200 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Hesseng som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Finnmark. Året før gikk Circle K Vadsø til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Finnmark – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Finnmark og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Hesseng samlet inn 31 340 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Finnmark.

 

– Oktober har blitt vår favorittmåned på stasjonen. De siste tre årene har vi engasjert oss veldig i aksjonen, og i år har vi vært best når det kommer til innsamling, sa stasjonsdriver Tonje Stabell etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Finnmark

 

2017:

1. Circle K Hesseng

2. Circle K Vadsø

3. Circle K Elvebakken

4. Circle K Alta

5. Circle K Karasjok

 

2016:

1. Circle K Vadsø

2. Circle K Alta

3. Circle K Elvebakken

4. Circle K Hesseng

5. Circle K Lakselv

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 09:32
Teknisk løsning ZEVS AS