presseticker

Skip to main content

Finnmarks skitne biler ga kroner til kreftsaken

  Publisert: 08.11.2015 09:09 - av  Henning Poulsen

Rosa bh-er på en klessnor var et kreativt tiltak fra de ansatte ved Statoil Sogndal.

 

På Statoil Forus var vaskehallen badet i rosa lys.

Statoil Mjøndalen sparte ikke på ballongene.

Oslo: Statoil Vadsø samlet inn 16 650 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen da Statoil Fuel & Retail knuste sin gamle innsamlingsrekord. Totalt sørget skitne biler i Finnmark og Troms for å drive inn 80 050 kroner til kreftsaken.

– Vi synes Rosa sløyfe-aksjonen er en god sak å støtte, fordi kreft er noe som berører de fleste av oss enten direkte eller indirekte. Denne kampanjen engasjerer både de ansatte og kundene, sier stasjonsdriver Raymond Ananiassen hos Statoil Vadsø.

 

I løpet av hele oktober har Statoil-stasjoner over hele fylket samlet inn penger til Rosa sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen, der hver bilvask har gitt 50 kroner til kreftsaken. I tillegg til bilvask har stasjonene solgt kaffe, yoghurt og reflekser.

 

Stolt over å være best

For å skape blest om aksjonen har stasjonen vært pyntet med store mengder kampanjemateriell i hele oktober. Ananiassen forteller at medarbeiderne på Statoil Vadsø virkelig har stått på for å selge flest mulig Rosa sløyfe-vasker.

 

– Vi er stolte av å være den stasjonen i Finnmark som har vasket inn flest kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Våre vaskekunder fortjener også en stor takk, sier Ananiassen.

 

Statoil Hesseng samlet inn 15 650 kroner, og kom på en god andreplass i fylket. Statoil Elvebakken havnet på tredjeplass med 15 200 innsamlede kroner.

 

Rekordbeløp

På landsbasis har Statoil Fuel & Retail samlet inn over 3,5 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen, der bilvask alene står for 2,9 millioner kroner. Dette er ny rekord for stasjonskjeden. Beløpet som doneres til Kreftforeningen i år er like høyt som de innsamlede beløpene fra 2012 og 2013 kombinert.

 

– Dette er et fantastisk resultat. Dette er fjerde året Statoil støtter Rosa sløyfe og jeg vil takke alle kunder og stasjonsdrivere som har bidratt til aksjonen. Pengene går til brystkreftforskning, og forskningsprosjekter som vil komme de som ikke kan bli friske til gode, sier generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen.

 

Hun forteller at forskning på uhelbredelig brystkreft kan gi økt livskvalitet og forlenge livet.

 

– Selv om uhelbredelig brystkreft ikke kan kureres, blir behandlingsmulighetene stadig bedre og brystkreft med spredning kan leves med i mange år. Forskningen som pågår i dag vil i fremtiden gi enda bedre behandling, sier styreleder Olaug Mortensen i Brystkreftforeningen.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER:

Innsamlingstoppen i Finnmark:

1. Statoil Vadsø

2. Statoil Hesseng

3. Statoil Elvebakken

4. Statoil Alta

5. Statoil Lakselv

 

 

Bildetekster:

Rosa bh-er på en klessnor var et kreativt tiltak fra de ansatte ved Statoil Sogndal.

 

På Statoil Forus var vaskehallen badet i rosa lys.

 

Statoil Mjøndalen sparte ikke på ballongene.

 

 

Kontaktpersoner:

* Statoil Fuel & Retail, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

* Statoil Vadsø, Raymond Ananiassen, mobil 97 13 77 19

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:
Bilde - vedlegg til sak sogn og fjordane Florø1.jpg 14,65 kB (640x480)
Bilde - vedlegg til sak Rogaland Forus.jpg 11,78 kB (1334x751)
Bilde - vedlegg til sak buskerud mjøndalen4.JPG 20,09 kB (3264x2448)

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 08.11.2015 09:09
Teknisk løsning ZEVS AS