presseticker

Skip to main content

Flere østfoldinger henter pakke på stasjon

  Publisert: 19.10.2022 06:56 - av  Henning Poulsen
I løpet av sju måneder har østfoldinger hentet mer enn 5000 pakker på Circle K-stasjonene i Østfold-området. Aller mest populært er tilbudet i Fredrikstad.

– Vi er ikke alene om å tilby dette i nærområdet, men vi tjener på å være tilgjengelige. Her på Østsiden er det døgnåpent, og vi ser at mange setter pris på den fleksibiliteten, sier Leni Cathrine Fjeld, som driver Circle K Østsiden.

 

I perioden januar til juli har Fjeld og kollegene hennes levert ut 1750 pakker, noe som plasserer stasjonen på pakketoppen i Østfold-området.

 

Circle K Mosseporten leverte ut 1378 pakker i samme periode, mens Circle K Freskoveien i Fredrikstad avhendet 1224 pakker

 

Stasjonene i Østfold tar imot pakker fra enten DHL eller Helthjem – eller begge to. Circle K Østsiden samarbeider med begge logistikkaktørene, mens Mosseporten og Freskoveien er DHL-stasjoner.

 

– Tilbudet trekker flere kunder til stasjonen vår, og det setter vi pris på. Vi har et jevnt sig med pakkeutleveringer hele uka, men det topper seg rundt høytidene og i forbindelse med Black Friday, sier Fjeld.

 

Har behold koronaeffekten

På landsbasis har Circle K levert ut nær 275 000 pakker i løpet av årets første sju måneder. Foruten å samarbeide med DHL og Helthjem, er enkelte stasjoner også del av Postens post-i-butikk-konsept.

 

– Vi fikk et voldsomt oppsving i pakkevolumet under nedstengningen av samfunnet. Så har det egentlig bare fortsatt på samme nivå, eller faktisk økt litt. Tydeligvis har pandemien gjort noe med handlevanene til folk, sier Johan Erik Winther, leder for retailsupport i Circle K Norge.

 

Slipper å kjøre mange mil

Han nevner lange åpningstider og god beliggenhet som viktige årsaker til at flere velger å hente pakken sin på stasjon. Mange steder i landet må man kanskje kjøre milevis for å komme til nærmeste postkontor. Det er ikke bra verken for miljøet eller lommeboka, argumenterer han.

 

– Samtidig handler dette også om hvordan stasjonene omstiller seg for nye tider. Før var stasjoner bare et sted du tanket, nå er de møteplasser der du kan handle, kjøpe kaffe og bakverk eller sette deg ned og spise fersk, nylaget mat. Da er pakkeutlevering og post-i-butikk et logisk neste steg, sier Winther.

(Pressenytt)

 

FAKTABOKS

På pakketoppen i Østfold:

1. Circle K Østsiden

2. Circle K Mosseporten

3. Circle K Freskoveien

4. Circle K Askim

5. Circle K Ørje

 

 

Bildetekster:

STØRST PÅ PAKKER. Leni Cathrine Fjeld har hendene fulle med pakkeutlevering på Circle K Østsiden. Foto: Circle K Østsiden

 

PAKKE PÅ STASJON. Til ære for fotografen overrekker Martine Klubben, assisterende daglig leder på Circle K E6 Vestby, en pakke til Johan Erik Winther i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen/josy.no

 

FREMTIDENS STASJON. Nye tider i bransjen gjør pakkeutlevering og post-i-butikk til et logisk neste steg for stasjonene, konstaterer Johan Erik Winther, leder for retailsupport i Circle K Norge. Foto: Johnny Syversen/josy.no

 

 

Kontaktpersoner:

* Circle K Østsiden, driver Leni Cathrine Fjeld, mobil 98 81 90 22

* Circle K Norge, retailsupportsjef Johan Erik Winther, mobil 95 26 74 91

* Circle K Norge, kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 19.10.2022 06:56
Teknisk løsning ZEVS AS