presseticker

Skip to main content

Hedmark-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

  Publisert: 30.09.2018 09:36 - av  Henning Poulsen

Rosa Ramme-stuntet ved Circle K Elverum i forbindelse med Rosa Sløyfe 2016.

Circle K Hernes i rosa lys, fotografert en oktoberkveld i 2016.

Roger Haugen ved Circle K Elverum farget skjegget sitt rosa i fjor.

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Hedmark samlet inn mer enn en halv million kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor og forfjor var det Circle K Elverum som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Hedmark, men begge årene var det flere stasjoner som knivet om topplasseringen. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Hedmark – selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

 

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Hedmark og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier han.

 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.

 

18 millioner til brystkreftkampen

For sjuende året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon, Rosa Sløyfe. De seks foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 18 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

 

Kundene kan støtte årets aksjon ved å kjøpe alt fra bilvask og refleks til kaffe i rosa kopp og rosa spylervæske. Nytt av året er at stasjonene også skal selge rosa flasker med drikkevann.

 

Circle K Elverum samlet inn 55 640 kroner i 2017, og ble dermed fjorårets største bidragsyter til Rosa Sløyfe blant stasjonene i Hedmark. Dette var også det tredje høyeste beløpet på landsbasis.

 

– Dette er fantastisk gøy for oss alle sammen. Ikke minst vil jeg takke alle de gavmilde kundene. Flere av dem har donert til Rosa Sløyfe omtrent hver gang de har vært innom, sa stasjonsdriver Roger Haugen etter avsluttet kampanje i fjor.

(Pressenytt)

 

 

FAKTABOKSER

 

På innsamlingstoppen i Hedmark

 

2017:

1. Circle K Elverum

2. Circle K Tynset

3. Circle K Trysil

4. Circle K Furnes E-6

5. Circle K Vangsveien

 

2016:

1. Circle K Elverum

2. Circle K Vangsveien

3. Circle K Tynset

4. Circle K Flisa

5. Circle K Furnes E-6

 

 

Kontaktperson:

* Circle K, pressetalsmann Knut Hilmar Hansen, mobil 91 73 80 53

Følgende bilder er knyttet til denne artikkelen:

Denne saken er skrevet av Pressenytt for Circle K Norge, og kan brukes fritt. Pressenytt har redaksjonelt ansvar for innholdet i artikkelen.
Publisert: 30.09.2018 09:36
Teknisk løsning ZEVS AS